Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet átvészelni kínzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet átvészelni kínzó szerelmi bánatot?

Figyelt kérdés
Szétköltöztünk, mert vannak gondjaink, de egymásban életünk legnagyobb szerelmét találtuk meg.
2010. jún. 4. 07:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Hallgasd sokat ezt:(!

http://www.youtube.com/watch?v=Shsp3hp2TdQ

Egyébként sehogy sem.

2010. jún. 4. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnállak,mert pontosan tudom,hogy mit érzel.De miután jól kibőgted magad a legjobb barátnőnek,fogjátok magatokat,és szórakozzatok (nem feltétlenül a diszkóra gondolok)Csinálj olyan dolgokat,ami agyilag és testileg is lefoglal,mert akkor kevesebbet gondolkozol a dolgon.Én mikor ebbe a helyzetbe voltam,beiratkoztam egy suliba,buliztam a barátaimmal,vállaltam túlórákat a melóhelyemen,és nagyon sokat foglalkoztam magammal.Hogy segitett e?Nem.Este lefekvéskor mindig álomba sírtam magam,de így a nappalok elviselhetőek voltak.
2010. jún. 4. 07:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első kommentelőnek mondom:meghallgattam a számot és már majdnem eret vágtam magamon pedig nem vagyok depis!Szerelmi bánatra:pia,buli és sok méz evés!
2010. jún. 4. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!