Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a párom alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a párom alig szeretkezik velem, sőt ha valamit megbeszélünk nem úgy van?

Figyelt kérdés

ha tudja h várom itthon és nem lehet elérni, akkor nem hív ha programváltozás van, és ha véletlenül elmegy valahová nélkülem éjjel szórakozni, arra sem képes hogy siessen, vagy felhívjon más telefonján, vagy azt mondja a haverjainak h bocsi ez nem lett betervezve, vár otthon a csajom, mivel már késő van, és addig ébren marad míg nem megyek hozzá, mivel nem tudok bemenni az ajtón,

és szegény biztos fáradt, és velem akar lenni, és nem ezt igértem neki,

és igazából ezt a napot neki szántam,

mert azt mondtam neki h haverhoz megyek játszani meg kicsit sörözni, nem azt h szórakozni megyek

vagy várjatok inkább lehívom őt is, hogy együtt lehessünk,

egyszer nem mentünk el kirándulni és a szülinapomra ígért bekeretezett fotót mai napig nem kaptam meg, és amit megígér azt sem tartja be, mert mindig spontán ötletei vannak, és ha nekem nem tetszik, akkor nem érdekli, akkor megy nélkülem, én meg itthon várom őt a négy fal között

amíg ő szórakozik

és csodálja ha nem hiszem el neki, h nem szeret, főleg mikor köszönés nélkül megy el itthonról

amikor együtt vagyunk akkor sem vagyunk együtt, mert az az első neki h a neten böngésszen, rám mindig fáradt, vagy meleg van, vagy esik az eső, de ha másról van szó akkor nem fáradt

és az a gond h 25 évesek vagyunk, és csak egy év járás után

más párok elmennek nyaralni, más párok eljegyzik egymást, más párok gyereket akarnak, vagy közös lakásra gyűjtenek,

más párok mondják egymásnak h szeretlek, és megfogják egymás kezét, meg vannak közös képeik, és nem azt írják ki az adatlapjukra h egyedülálló

tehát felvállalják a másikat és odafigyelnek egymásra, más csajok kapnak virágot, én egyszer kaptam de azt is úgy h én kértem, mert éppen haragudtam valami miatt

2011. szept. 11. 09:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon gáz. nekem is volt egy hasonló pasim, sok résznél magunkra ismertem, de ő sem volt azért ennyire durva. nem is tudom mi a jó neked ebben az egész kapcsolatban. ha nem szeretkeztek, nem kedves veled, nem akar sokat veled lenni akkor nem is értem az egészet hogy Neked miért jó ez? Ne hagyd, nemhogy nem szeret téged, de minimálisan sem tisztel
2011. szept. 15. 10:10
 32/38 anonim ***** válasza:

Egyértelmű. hogy nem szeret téged, ha szeretne nem így viselkedne veled. Szörnyű, amit veled tesz, inkább dobd el azt a 1,5 évet, minthogy még évekig érezd a viszonzatlan szerelmet. Fájdalmas kimondani, de NEM SZERET TÉGED.

Add ki az útját még csak 25 éves így szeretnéd leélni az életed?? Gyűjt erőt, légy határozott és mondd meg nekik, hogy vagy változtat a dolgokon, mutassa ki , hogy szeret vagy szakítsz vele

2011. szept. 15. 10:43
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje hogy kib@zd a g*cibe....nem szeret téged és ezt te is tudod.
2011. szept. 15. 16:04
 34/38 anonim ***** válasza:
Végre valaki keményen is megfogalmazta a lényeget (előttem író)
2011. szept. 15. 16:28
 35/38 A kérdező kommentje:

még mindig együtt vagyunk, mert majdnem megcsaltam, és mikor kiderült, akkor nagyon sírt, azóta már vett nekem virágot, és folyton vesz nekem édességet, meg 25 ezer forintot költött rám, pedig nem akartam, csak azért, mert rosszalkodott a számítógépem, és nem is azt cseréltette ki ami igazából a hiba lett volna, és mire rájöttünk, kicserélte azt is, most telefonom rosszalkodik, venni akar egyet, vagy használtan vesz magának, az övét meg odaadja nekem,

pedig nem keres hű de sokat a párom, meg vannak hitelek is, és én nem kértem nem akartam h ennyit költsön rám, sajna azóta két év járás után a volt nője nevén szólított, de az a fura, h eddig a két év alatt egyszer sem, előttem meg három éve szakítottak, azaz már 5 éve, és közben nem tartották a kapcsolatot, egyszer írt neki karácsonyra, meg egyszer akarta felhívni másfél éve mikor az apja meghalt, de nem érte el

azóta kb 300 km van köztük

a csaj számát meg kitörölte, új meg nincs

a párom meg nincs fenn már egy közösségi oldalon sem, mert nem szereti a kaki kavarókat

de végre vannak közös fotóink, igaz csak neten,

meg tele van a telefonja az én képeimmel, és a haverjai kérdezték kik azok a jó csajok a fotókon, párom meg mondta h az egy csaj és az én barátnőm :)

és büszkén mesélte nekem

már többet szeretkezünk, de ha nem az azért van mert fáradtak vagyunk, vagy külön bűszakban

de egy helyen dolgozunk és ha külön műszakban vagyunk, váltjuk egymást, és olyankor mindig átjön hozzám

meg felhív telefonon

amúgy netezni sem szokott nagyon, csak arra használja az internetet, hogy filmeket töltsön le meg játékokat, és hogy vaterán eladjon vagy vegyen cuccokat, meg tudom a jelszavait is, mait nem bán

de nem élek vele vissza

és mikor egy pasi hajtott rám, vagy azt hitte megcsalom, pedig nem is találkoztam, nem is smároltam mással a két év alatt, nagyon féltékeny volt, totálisan nem hitte el h nem volt semmi, de mégis megbocsájtott

mikor meg sörözik akkor folyton szerelmet vall, meg egyből rohan hozzám, akkoris ha gyalogolnia kel, vagy ha sötét van vagy rossz idő

meg sokat van otthon, mert ha az anyjáék nincsenek otthon akkor a két kutyussal a panelban otthon kell maradni

2012. jún. 2. 16:00
 36/38 A kérdező kommentje:
már gyújt pénzt, hogy legyen önkormányzati lakásunk, meg h tudjon nekem gyűrűt venni, meg 30 -32 éves korára szeretne gyereket, addigra szeretne lakást, meg nyaralni is szeretne velem
2012. jún. 2. 16:01
 37/38 anonim ***** válasza:
ne haragudj csak pénzel vesz meg szeretettel :) az nem igazi szeretett,csak azért csinálja,h ne hagyj el őt:) fél,h 1dül fog maradni a pasikád..én már rég elhagytam volna,nem hogy tűrjem..
2012. jún. 3. 15:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Éppen tanácsolni akartam hogy csald meg, ez is azt szereti, de látom, rájöttél a titok nyitjára ;)
2015. okt. 17. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!