Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a párom alig szeretkezik velem, sőt ha valamit megbeszélünk nem úgy van?
ha tudja h várom itthon és nem lehet elérni, akkor nem hív ha programváltozás van, és ha véletlenül elmegy valahová nélkülem éjjel szórakozni, arra sem képes hogy siessen, vagy felhívjon más telefonján, vagy azt mondja a haverjainak h bocsi ez nem lett betervezve, vár otthon a csajom, mivel már késő van, és addig ébren marad míg nem megyek hozzá, mivel nem tudok bemenni az ajtón,
és szegény biztos fáradt, és velem akar lenni, és nem ezt igértem neki,
és igazából ezt a napot neki szántam,
mert azt mondtam neki h haverhoz megyek játszani meg kicsit sörözni, nem azt h szórakozni megyek
vagy várjatok inkább lehívom őt is, hogy együtt lehessünk,
egyszer nem mentünk el kirándulni és a szülinapomra ígért bekeretezett fotót mai napig nem kaptam meg, és amit megígér azt sem tartja be, mert mindig spontán ötletei vannak, és ha nekem nem tetszik, akkor nem érdekli, akkor megy nélkülem, én meg itthon várom őt a négy fal között
amíg ő szórakozik
és csodálja ha nem hiszem el neki, h nem szeret, főleg mikor köszönés nélkül megy el itthonról
amikor együtt vagyunk akkor sem vagyunk együtt, mert az az első neki h a neten böngésszen, rám mindig fáradt, vagy meleg van, vagy esik az eső, de ha másról van szó akkor nem fáradt
és az a gond h 25 évesek vagyunk, és csak egy év járás után
más párok elmennek nyaralni, más párok eljegyzik egymást, más párok gyereket akarnak, vagy közös lakásra gyűjtenek,
más párok mondják egymásnak h szeretlek, és megfogják egymás kezét, meg vannak közös képeik, és nem azt írják ki az adatlapjukra h egyedülálló
tehát felvállalják a másikat és odafigyelnek egymásra, más csajok kapnak virágot, én egyszer kaptam de azt is úgy h én kértem, mert éppen haragudtam valami miatt
nem szokott bulizni, csak dolgozni, meg zenekarunk alakul, azt akarta én énekeljek,
majdnem mindig együtt vagyunk,
azt mondja szeret de nehezen mutatta ki mindigis,
meg már sokszor megszívta másokkal
azt mondta h régen írt nekem társkeresőn, nem rág esett le neki, és h én akkor elküldtem a francba,
egyik fotóm alapján ismert rá
meg mikor azt hitte megcsalom, és mikor hajtott rám egy másik gyerek, nagyon ideges lett, egyiket el is küldte nyilvánosan a fenébe a nője előtt, elég sokan voltak ott munkahelyen
azóta voltak már neki is rémálmai velem kapcsolatban
nem csak nekem
mondják páran h szeret, csak ő még éretlen, nem bulizik, csak szeret otthon ücsörögni, játszani meg filmet nézni, imád gitározni
az tény h néha kényelmes, de segít nekem a konyhában és kisebbségi komplexusa van ha lecseszem valamiért (sex, féltékenység)
ő azt hiszi h van önbizalmam pedig nincs egy szál se
Te aztán szeretsz írni!
Minek erőltetni, ha ennyire nem megy?
Már nemcsak 1 férfi és 1 nő van a Földön (Ádám és Éva), lehet választani.
nincs valaki barátod?
Nagyon úgy érzem, hogy egyedül vagy , mint a kisujjam, azért öntöd ki ennnyire a lelked és azért írsz ennyit.
Szvsz ez a kapcsolat nem neked való baba
Kedves Kérdező!
A tanácsom: olvasd végig a kis monológodat megint. Az elejétől a végéig. Nézd úgy az egészet mintha nem is ismernéd az írót magát, sem a hátteret.
Ha elolvastad, így ahogy megmondtam ,akkor Te is rádöbbensz arra amit már mindenki leírt neked.
huuuuu....
szóval végig olvastam pedig nem szoktam kisregényekbe belebonyolódni :) A privát véleményem az, hogy nem szeret téged és csak az idődet vesztegeted egy ilyen férfi mellett (megszokásból , kényelmességből van csak veled, mert te mindent lenyelsz). Lépjél túl rajta mert jobbat érdemelsz és rengeteg olyan férfi/srác van aki tőle 1000x jobb, sőt ritka az ennyire tapló férfi.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!