Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a barátnőm nem szeret igazán. Hétvégén remekül elvagyunk, hétköznap suliban, nem nagyon foglalkozik velem. Pedig én próbálok úgy viselkedni hogy az neki megfeleljen. Megbeszélünk mindent! Mi a probléma vajon?
Figyelt kérdés
Vannak olyan pillanatok, hogy minden fontosabb neki nálam, sokszor a bulit választotta, mint engem. Sokan átbaszták őt és fél szerelmesnek lenni, a múltban él?! Én ezt feltételezem, nem jön arra rá, h én nem olyan pasi vagyok, mint az előző pasijai! Sokat elvár tőlem, sok mindent a fejemhez vág, olyanokért is én vagyok a hibás amiért neki kéne bocsánatot kérni, meg hogy én felidegesítem, mit csináljak? Kezd elegem lenni : S2010. márc. 10. 16:40
1/11 anonim válasza:
Lépj, valószínű ha eddig nem tudott megszeretni nem is fog keres valami olyan kapcsolatot ahol nincsenek elvárások (legalábbis ekkorák és te sem fogsz csalódni nagyot)
2/11 anonim válasza:
hagyd ott! nekem is ez volt 1,5 évet voltam a csajjal de nem változott mert makk volt! ilyenek ezek!
3/11 anonim válasza:
Ha még nem zúgtál bele teljesen, akkor hagyd ott mielőbb. ha már belezúgtál, nem mondom, hogy hagyd ott, mert úgyse fogod (pedig ez az egyetlen megoldás, időpocsékolás az ilyen egyoldalú kapcsolat).
4/11 anonim válasza:
Eh...Ahogy mondták.. Mondd meg neki a tutit..
Mégis mi vagy te kislány vagy férfi? Istenem..
A legnagyobb esélyed (Szerintem) akkor van ha férfiként viselkedsz.. Mi ez a köcsög duma hogy próbálok megfeleni a lány elvárásainak..^^
Ne csodálkozz ha nem vonzódik hozzád így..A lányok fiú kell, nem kis ovodás aki hagyja hogy szidják ok nélkül.
5/11 anonim válasza:
HAGYD OTT én ezt tenném játsza csak a fejét egyedül neked ne b*sza el a becsületed.
6/11 anonim válasza:
Mennyi puhapöçs... Természetes, hogy nem a harag és a "kirúgás" a megoldás. Természetes, hogy elmondod neki, ahányszor csak szükséges. Természetes, hogy nem cél a feszültség. Csak ha már tényleg nincs mit tenni, akkor kerülhet elő a kérdés: maradsz vagy mész?
7/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen barátnőm volt, hétvégén együtt voltunk akkor tök jo volt minden, hétköznap meg sz*rt rám magasrol, fontosabb volt neki a csavargás meg a hülyülés.. és az ilyen tényleg nem változik meg, a volt barátnőm is idősebb lett azota 2 évvel és néha ahogy látom még mindig ilyen.. aztán meg sirt nekem h neki miért nincs komoly kapcsolata!? De az ilyen miért csodálkozik.. mindig utáltam az önző, öntelt libákat!
8/11 A kérdező kommentje:
csak beleszerelmesedtem, mert mikor ketten vagyunk és egymásra koncentrálunk, nagyon jó: ) de elkezdődik a hét és hogy befolyásolja őt valaki, vagy stresszes minden miatt, rajtam vezeti le a feszültségét, ilyenkor azt mondja azon vezeti le akit a legjobban szeret. csak néha a f*kivanmár és meg is mondom neki. ezután sértődés meg stb. annyi dolgot eltudnék még mondani, ááá! bár hogyan viselkedek, felidegesítem... néha már teljesen kivagyok! csak szeretem! : s állítólag ő is engem?!
2010. márc. 10. 17:19
9/11 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy 14 éves, szőke, kékszemű? Fejem teszem rá.
10/11 anonim válasza:
Najó, vedd el feleségül, hibátlan alkeszok lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!