Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításra valami biztató?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra valami biztató?

Figyelt kérdés
Véget ért egy nagyon fájdalmas és hosszú kapcsolatom..Az ex páromnak jelenleg már van barátnője.Tudom ez a szokásos nyafis kérdés..De akkor is borzasztóan fáj =(..Írtok pár nyugtató sorokat? :(
2011. szept. 10. 20:34
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Tudom mit érzel sajnos.Én most felhívtam és most valami haver félékkel,meg persze tömérdek csajokkal piál..remélem büszke magára..Én meg remegek,percenként cigizek.. Egyszerűen megbolondulok.És te maga a tudattal,hogy birkóztál meg,hogy van neki más? Mer én úgy érzem beledöglök..
2011. szept. 10. 21:31
 32/35 Solarian ***** válasza:
55%
Hát jöhetek azzal a sok elcsépelt marhasággal hogy "Sok a hal a tegerbe", satöbbi, de van jobb ötletem. Hallgass sok zenét, jót fog az tenni neked. Meg ne szabj gátat az érzelmeidnek, adj egy-két hét busomgási időt magadnak, aztán tovább előre, mer az élet nem áll meg.
2011. szept. 10. 22:58
 33/35 anonim ***** válasza:
55%

Kérdeznék egyet az éppen dobott csajoktól:

Dobás előtt szerettétek jobban a pasit, vagy utána?

Szóval, az ok, hogy most nagyon oda vagytok értük, de előtte is ennyire oda voltatok?

Egyébként meg az fáj a legjobban az ilyen pasiknak, ha gyorsan túl léptek rajtuk. Legjobb ha már holnap mosolyogva mentek az utcára.

2011. szept. 10. 23:00
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az, akit nem dobtak, hanem sosem jött össze a dolog. Mindig is szerettem, és nem tudom mikor szerettem a legjobban. Talán akkor amikor megismertem,valahogy egésznek éreztem magam és olyan boldognak, amiről nem hittem,hogy egyáltalán létezik.
2011. szept. 10. 23:03
 35/35 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy nem válaszoltam rögtön...Hát kis hijján bele őrültem mikor megtudtam hogy más valakije van, de mostmár lassan kezdek hozzá szokni és tudom hogy ez ellen már nincs mit tenni, jobb ha nem is hallok felőle többet. Ja, és mielőtt dobott volna sokkal jobban szerettem, mostmár inkább megvetést érzek iránta....
2011. szept. 11. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!