Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításra valami biztató?
shanana válasza:
Fogd meg a srác képét, és firkáld össze painttel, és rondítsd el.
Utána csináld meg új csaja képével is. :D
Aztán pedig menj el bulizni, mert jobbat érdemelsz (:
Na ilyeneket vártam,édes vagy ..köszönöm:)
Nyugi apa, nem vagy egyedül. Idővel majd enyhül a fájdalmad, addig is keress valaki mást és ne foglalkozz az exszel. ;)
29/F
Hát én is hasonló helyzetben vagyok már lassan egy hónapja...
Az elején nagyon fáj,tiszta depi voltam, semmihez sem volt kedvem csak bent feküdtem az ágyamban és szomorkodtam, a körülöttem lévőekkel undokul viselkedtem a pasinak meg mint a hülye küldözgettem az sms-eket,de hiába, jobb lett volna ha hagyom a fenébe.
Már eltelt egy hónap, mostmár kicsit kezdem magam túl tenni rajta, de még egy kicsit hiányzik és az emlékek nagyon fájnak, de ugy gondolom hogy az idő majd minden sebet begyógyit és remélem hogy egyszer rátalálok egy új személyre akivel sokkal szebb lesz minden, mert ugye az előzővel nem volt olyan rózsás ha már szakitásra került sor.
Próbálj most egy kicsit lazitani, csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz, ne is gondolj a szerelemre, kösd le valamivel a figyelmed és majd szép lassan rendbe jön minden. Azt mondják jön még télre tavasz. :)
deszeemetek vagytok már vele...
nézd, ő már nem jön vissza, de hogy könnyebb elgyen, beszélgess sokat barátnőiddel, srác haverjaiddal, barátaiddal és menj el bulizni, jha és ne hallgass depis zenéket, az a legrosszabb
Keress más pasit és ne a számítógép előtt rinyálj !
Remélem ez megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!