Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításra valami biztató?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra valami biztató?

Figyelt kérdés
Véget ért egy nagyon fájdalmas és hosszú kapcsolatom..Az ex páromnak jelenleg már van barátnője.Tudom ez a szokásos nyafis kérdés..De akkor is borzasztóan fáj =(..Írtok pár nyugtató sorokat? :(
2011. szept. 10. 20:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%
:((( Az a p*csa (másik nő) végett lett vége? Velem a barátom 3 év után közölte h másik lányba szerelmes és engem dobott, pedig én örülten szerettem 3 éven át... És most avval a szajhával ügyezik..... :((((
2011. szept. 10. 20:52
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj magadnak egy jó forró habos fürdőt, ha megfürödtél egyél fagyit és nézd meg a kedvenc filmed.

Vagy: a társaság ilyenkor sokat segít, menj el valahová a haverokkal vagy valami.

2011. szept. 10. 20:53
 23/35 A kérdező kommentje:
Kedves sorstársam,Borzalmasan fájdalmas..te is megtapasztaltad..ilyenkor felmerül bennünk a kérdés,hogy mit tudhat az a lány amit mi nem? Főztem,mostam,takarítottam rá,tanulok mellette modellként dolgozok...Sokan azt mondták túl jó vagyok hozzá...mégis koppantam,pedig a szívemet,lelkemet kitettem érte..Részvétem a 3 éves kapcsolatod miatt, lesz jobb ..ne szomizz =)
2011. szept. 10. 20:54
 24/35 anonim ***** válasza:
49%
írj privit, én kigyógyítalak
2011. szept. 10. 20:55
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Az fáj hogy vége, vagy az hogy neki már van másvalaki?

Csak mert a másodikra nagyon egszerű a megoldás, te is keresel valakit.

Ha csak simán a szakítás miatt vagy letört, akkor meg valami olyasmit kell csinálni ami leköt és elvonja a figyelmedet. Én amikor utoljára hasonló helyzetben voltam (másfél év után váltak el útjaink a leányzóval) általában ottmaradtam a cégnél túlórázni, aztán mire hazaestem annyira fáradt voltam, hogy zuhany után beestem az ágyba és nem volt időm ezen gondolkodni.

25F

2011. szept. 10. 20:59
 26/35 anonim ***** válasza:
Jah én bennem és felmerült, hogy vajon mivel jobb az a csaj nálam. Az exem 21,én 19 a kis ribi meg 15 éves és ő miatta dobott. Én egyetemre járok, mindent megadtam neki és tényleg túl jó voltam hozzá, a másik lány meg egy iskolázatlan bunkó családból származik,azt sem tudja mennyi 1x1 és csak cseszteti a pasikat,de ha az exemnek ez kell én helyettem akkor ok...Mostmár tudom hogy jobbat érdemlek nála és felesleges a fiatalságomat szenvedésben eltölteni...De azért mégis fáj,majd csak egyszer elmúlik. :(
2011. szept. 10. 21:13
 27/35 A kérdező kommentje:
Kitartást csajszi:)
2011. szept. 10. 21:14
 28/35 anonim ***** válasza:
A másiknak nagyobb a melle, szűkebb a 3,14csája, vagy 3 diplomája van... Ugyanmár, ez nem érdem szerint működik, hogy aki jól tanult az megtalálja az igazit , aki meg idióta, az egyedül marad örökre. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ezt el kell fogadni és bízni a saját értékeinkben, hogy a következő nagy Ő majd mennyire örülni fog, hogy a felsoroltakat megcsinálod neki.
2011. szept. 10. 21:20
 29/35 anonim ***** válasza:
Én is éreztem ilyet, de velem nem szakítottak, egyszerűen csak nem jött össze a dolog. Hosszú évekkel ezelőtt történt, de nekem ő a mindenem :( Elfogadtam a helyzetet, értek mindent és együtt tudok ezzel élni, de nekem ameddig élek ő lesz az első és akárki mellől elmegyek majd, ha azt mondja legyünk együtt. Viszont nálad nem kell így lennie, ritka az, amikor tényleg az igazit veszíted el.
2011. szept. 10. 21:21
 30/35 anonim ***** válasza:
Szerintem az volt a leges legnagyobb baj hogy tul jó voltam hozzá és látta hogy ugy bánhat velem ahogyan akar. A kiscsajt meg egy haverján keresztül ismerte meg,érdekes volt neki, megtetszettek egymásnak és bele is szeretett ahogyan ő állitja. Engem az megszokott unalmas csajt pedig kidobott. Remélem egy nap majd hiányozni fogunk nekik, de mi már akkor az új párunkal az oldalunkon elküldjük az exeinket a büdös francba... ;))
2011. szept. 10. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!