Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításra valami biztató?
Figyelt kérdés
Véget ért egy nagyon fájdalmas és hosszú kapcsolatom..Az ex páromnak jelenleg már van barátnője.Tudom ez a szokásos nyafis kérdés..De akkor is borzasztóan fáj =(..Írtok pár nyugtató sorokat? :(2011. szept. 10. 20:34
21/35 anonim válasza:
:((( Az a p*csa (másik nő) végett lett vége? Velem a barátom 3 év után közölte h másik lányba szerelmes és engem dobott, pedig én örülten szerettem 3 éven át... És most avval a szajhával ügyezik..... :((((
22/35 anonim válasza:
Csinálj magadnak egy jó forró habos fürdőt, ha megfürödtél egyél fagyit és nézd meg a kedvenc filmed.
Vagy: a társaság ilyenkor sokat segít, menj el valahová a haverokkal vagy valami.
23/35 A kérdező kommentje:
Kedves sorstársam,Borzalmasan fájdalmas..te is megtapasztaltad..ilyenkor felmerül bennünk a kérdés,hogy mit tudhat az a lány amit mi nem? Főztem,mostam,takarítottam rá,tanulok mellette modellként dolgozok...Sokan azt mondták túl jó vagyok hozzá...mégis koppantam,pedig a szívemet,lelkemet kitettem érte..Részvétem a 3 éves kapcsolatod miatt, lesz jobb ..ne szomizz =)
2011. szept. 10. 20:54
24/35 anonim válasza:
írj privit, én kigyógyítalak
25/35 anonim válasza:
Az fáj hogy vége, vagy az hogy neki már van másvalaki?
Csak mert a másodikra nagyon egszerű a megoldás, te is keresel valakit.
Ha csak simán a szakítás miatt vagy letört, akkor meg valami olyasmit kell csinálni ami leköt és elvonja a figyelmedet. Én amikor utoljára hasonló helyzetben voltam (másfél év után váltak el útjaink a leányzóval) általában ottmaradtam a cégnél túlórázni, aztán mire hazaestem annyira fáradt voltam, hogy zuhany után beestem az ágyba és nem volt időm ezen gondolkodni.
25F
26/35 anonim válasza:
Jah én bennem és felmerült, hogy vajon mivel jobb az a csaj nálam. Az exem 21,én 19 a kis ribi meg 15 éves és ő miatta dobott. Én egyetemre járok, mindent megadtam neki és tényleg túl jó voltam hozzá, a másik lány meg egy iskolázatlan bunkó családból származik,azt sem tudja mennyi 1x1 és csak cseszteti a pasikat,de ha az exemnek ez kell én helyettem akkor ok...Mostmár tudom hogy jobbat érdemlek nála és felesleges a fiatalságomat szenvedésben eltölteni...De azért mégis fáj,majd csak egyszer elmúlik. :(
27/35 A kérdező kommentje:
Kitartást csajszi:)
2011. szept. 10. 21:14
28/35 anonim válasza:
A másiknak nagyobb a melle, szűkebb a 3,14csája, vagy 3 diplomája van... Ugyanmár, ez nem érdem szerint működik, hogy aki jól tanult az megtalálja az igazit , aki meg idióta, az egyedül marad örökre. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ezt el kell fogadni és bízni a saját értékeinkben, hogy a következő nagy Ő majd mennyire örülni fog, hogy a felsoroltakat megcsinálod neki.
29/35 anonim válasza:
Én is éreztem ilyet, de velem nem szakítottak, egyszerűen csak nem jött össze a dolog. Hosszú évekkel ezelőtt történt, de nekem ő a mindenem :( Elfogadtam a helyzetet, értek mindent és együtt tudok ezzel élni, de nekem ameddig élek ő lesz az első és akárki mellől elmegyek majd, ha azt mondja legyünk együtt. Viszont nálad nem kell így lennie, ritka az, amikor tényleg az igazit veszíted el.
30/35 anonim válasza:
Szerintem az volt a leges legnagyobb baj hogy tul jó voltam hozzá és látta hogy ugy bánhat velem ahogyan akar. A kiscsajt meg egy haverján keresztül ismerte meg,érdekes volt neki, megtetszettek egymásnak és bele is szeretett ahogyan ő állitja. Engem az megszokott unalmas csajt pedig kidobott. Remélem egy nap majd hiányozni fogunk nekik, de mi már akkor az új párunkal az oldalunkon elküldjük az exeinket a büdös francba... ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!