Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! Bele szerettem egy igazi rossz fiúba.
Tudjátok új suli..meg minden és hát szerelmes lettem az egyik osztálytársamba..
Ő tényleg egy igazi rossz fiú..:S:/ Középsuliba járok..ő bukott..cigizik jó mondjuk én is,de nem is ez benne a rossz,hanem,hogy nagyon szeretem..és tudom,hogy nem kéne..,mert anyum sok rosszat hallott róla..és,ha megtudja,hogy nekem ő tetszik vagyis,hogy őt szeretem hát..kicsit érdekes lenne..://
Mit csináljaaak?:S
Figyelj. Szerintem gondold át megint a dolgot. Én biztos vagyok benne, hogy amit te érzel, az nem szerelem. Higgy nekem.
Hogy mit tegyél? Azt sajnos nem tudom megmondani. Én azt mondanám, hogy ne kezdj ki vele. Mert csak neked fájna a legjobban. Minden lány imádja a rosszfiúkat... de mindig panaszkodnak rájuk és egy fél/egy év szenvedés után úgy ér véget a dolog, hogy a fiú félreb@sz...
Rendben!
Köszönöm szépen,azért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!