Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ez nagyon rossz
Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok. És van egy fiú, akivel rengeteget néztük egymást. Mármint, ő nagyon sokat nézett engem, én azért enm annyit őt, mint ő engem, de többször néztünk egymás szemébe. Produkálta magát, meg minden.
Mostanában, viszont ki sem jön a termükből, ami bennt van egy nagyobb épületben, tudom, hideg van, de én mindig kijövök, hátha látom, viszont ő mostmár szinte egyszer se jön ki. Ha elmegy mellettem, van, hogy már rám se néz, sőt, mikor megy egyik helyről a másikra, mintha csőlátása lenne, csak előre néz. Most megsértődhetett rám, vagy ez miért lehet? nem értem, hogy mi lehet az oka...Tudom, buta kérdés, de nekem ez nagyon fontos. Aki tud segíteni, hogy egy fiú miért viselkedhet így, az írjon kérem...köszönöm..
16/L
2010. dec. 2. 16:42
1/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy csak fellángolás volt a fiú részéről :(
2/4 anonim válasza:
Keresd a társaságát mosolyogj rá nézz a szemébe.Köszönj rá.Tudd hogy mit akarsz!Ha cukin nézel rá és mosolyogsz akkor csak nem néz rajtad keresztül.
3/4 A kérdező kommentje:
de nemtudom keresni a társaságát mert nemjön ki....
2010. dec. 2. 16:56
4/4 anonim válasza:
Lehet már zavarban volt,hogy mindig néz,és nem akarja,hogy röhögjetek rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!