Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ez az egész, csináljak?
Nem voltatok együtt, ki tudja ő mit csinált. Nem feküdtél le senkivel, ezért szerintem semmi okod a lelkiismeret furdalásra:)Ne emészd magad jó?:)
De ha nagyon csúnyán bánt veled, lehet a jövőben is fog. Érdemes átgondolni, megéri e vele maradni.
Megtanultad a leckét a lelkiismeretről és a tetteink következményeiről. Gratulálok!
Ha nem bírod túltenni magad rajta, akkor mondd el neki, hogy inkább neki fájjon, vagy szakíts, és hazudj az indokról. Ugye milyen hülyeség?
"nagyon csúnyán bánt velem és azt ittem megérdemli:/"
Ja, és akkor ez a megoldás, ugye? Pfff...vigasztald csak önmagadat, attól még sz*r maradsz.
De olvasva a sok hasonló vagy helyeslő véleményt, a legelső alkalommal hogy összeveszek a nőmmel, én is más lánnyal fogok smárolni. De gondolom abban az esetben viszont minden k*csög lennék....ellentétben veled, aki persze teljesen jogosan tette amit tett. Hányinger -.-
utolsó válaszoló kapd be!
első válaszoló! köszönöm. eltelt pár óra és már nem érdekel mit tettem:) nah? ennyit a lelkiismeretről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!