Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapjam vissza?

Figyelt kérdés
a baratom elhagyott ma....csinaltam egy hulyeseget...komolyan gondok miatt megakartam halni...de o megakadajozta...2napig szinlelte h szeret h necsinaljak ujra hulyeseget....vissza akarom kapni, bar azt mondta hmar nem bizik bennem es nem szeret ugy mint regen, de azert meg van egy kis erzelem...hogyan kapjam vissza??? a mai nap szinte pokol volt!!!! nem akarom elvesziteni!!!!!fel evig jartunk....aki tud konyorgok segitsen!!! ;;;((((
2009. ápr. 21. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nehéz ennyi információból igazán jó tanácsot adni.

Azt tudom mondani, mint sokaknak hasonló helyzetben: ülj le Vele, beszéljétek meg és ha még nem tetted volna meg, mindenképpen kérj elnézést a "hülyeséged" miatt és mond el neki, hogy szereted és nem örülnél neki, ha vége lenne. Ne legyen sóvárgás, az visszataszító (is tud lenni), de az érzéseidet elmondhatod.

Fel a fejjel...mindenkinek megvan a saját keresztje.

A legjobbakat!

Sárky

2009. ápr. 21. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:
koszike naon!!de ma megtettem mindezt amit irtal....es semmi...
2009. ápr. 21. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem Te már megtettél mindent a kapcsolat érdekében. Ha tovább nyúzod, csak még jobban eltávolodhattok egymástól. Adj Neki egy kis időt, de ha nem gondolja meg magát, én azt javasolnám, hogy próbálj meg továbblépni. <- ezt nem akartad olvasni gondolom :(

Nem könnyű, ebben biztos vagyok, de hidd el: mindenkinek megvan a saját keresztje...valakinek kisebb, valakinek nagyobb.

Sárky

2009. ápr. 21. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:
de o is elkovette ugyanezt a hibat, es en elneztem neki!! akkor o most miert viselkedik igy???
2009. ápr. 21. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Hiába követett el hasonló súlyú hibát, ha ezt most nem méri fel, vagy eszébe se jut. De az is lehet, hogy eszébe jutott de a véleményén nem változtatott. Ezért viselkedhet így.

Sárky

2009. ápr. 21. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, sajnálom, hogy ennyire el vagy keseredve :(

Megértelek, mert rossz érzés, amit most érzel.

De: nem szabad elhagynod magadat, az öngyilkosságot meg verd ki örökre a fejedből !!! Szedd össze magadat!

Ami a barátodat illeti: tartsatok egy kis szünetet, ne keresd őt, mert neki is időre van szüksége, hogy rendezze a dolgait. Ne sajnálatból maradjon melletted! Ha pár nap múlva jelentkezik, akkor oké :) !

Nem tudom, hogy milyen hülyeséget csináltál te és korábban ő, de megér még egy beszélgetést a dolog! Pár nap múlva hívd el valahova (meki, park) Kezdjetek mindent tiszta lappal!

Írnál esetleg még valamit magatokról? Pl. Hány évesek vagytok? Mi is volt az a hülyeség?

Szép napot

Mimi (25 éves lány)

2009. ápr. 22. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
hat az a hulyeseg az ongyilkossag volt amit mar emlitettem..ezert hagyott el....azt mondta mar nem bizik bennem es kiszeretett belolem .... bar nem ertem h lehet valakibol kiszeretni ket nap alatt mikor fel evig szeretett....allitolag...beszelni mar beszelettunk es azt mondta h most maradjunk baratok es majd lehet napok, hetek, honapok, esetleg evek mulva ismet kialakul valami...bar nemtom ezt hkepzeli el h en varni fogok ra mit tudom en meddig...en 17 vagyok o pedig 19 es fel eve jar(t)unk...
2009. ápr. 22. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehogy!Hagyjad már csak jobb jöhet az elején rossz,de hosszú távon jó lesz!Még meg is fogod neki köszöni!*
2009. ápr. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!