Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kapjam vissza, mégis mit mondjak neki?
Szerintem egy ilyen kellemetlen élmény után ő nem akar majd veled kezdeni.
Büszkék vagyunk ,és ha valaki a lelkünkbe gázol, az nem jár jól.
Nem ismerem a pasit, de ha a fejével kéne gondolkodnom, ilyesmi reakciókat tudnék elképzelni:
- Még mit nem. Gondolkoztál volna korábban.
- Persze! :) - Majd hidegvérrel végigcsinálja veled azt, amit te is vele.
Lehet, hogy te nem így élted meg, de neki szörnyű lehetett az, amit tettél. Hiába nem szántad annak, kegyetlen játéknak is megélhette. Rendkívül dühös lehet rád... Bár ki tudja, lehet mindent kiölt magából...
Sajnos megint azt látom beigazolódni, hogy férfi és nőközt nincsen barátság. Mert ez a vége.
Hát, még mindig tartom, amit korábban is mondtam. Ekkora pofonok után nem lenne normális, ha meg tudna bízni benned. Én nem tudnék.
Persze lehet nagyon szeret, és ezért képes mindent sutba vágni. Csak ne éljél vele megint vissza, mert egy életre tönkre teszed. És akkor harmadszorra nem tud majd támogatni, ha szükséged lesz rá.
Másrészt: Ez a fiú nem a barátod akar lenni, és ezt te is tudod. Az "el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot" duma pedig, amit írtál édes kevés. Ha így belemész egy kapcsolatba, az kiváló receptje a katasztrófának. Mint barát nagyon kényelmes, imádod hogy meghallgat, de hogy ő legyen gyermekeid apja, azt szerintem nem tudod elképzelni.
Ha így van, akkor pedig az lenne fair, és tisztességes, ha nem gyötörnéd tovább....
Bár ki tudja, nem ismerlek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!