Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Miért nem mer felválalni?

Figyelt kérdés
Mindjárt másfél éve lesz hogy megismertem egy lányt akivel nagyon jó barátok lettünk de egy idő után megkedveltem és belezúgtam. Kb féléve már hogy mindig hívjuk ki egymást bulikba vagy csak úgy beszélgetni vagy megyünk egymáshoz filmezni kettesben. Viszont ha barátaival vagyunk vagy az én barátaimmal akkor nem igazán van velem van amikor kerül is de mindig amikor kettesben maradunk akkor mindig velem akar lenni. 1 hete is egy buliból jöttünk haza ő meg egy haverunk és félúton megfogta a kezem úgy mintha járnánk és mondta hogy most nincs pasija és azt csinál amit akar és azzal akivel akar és a szemembe nézett közben, aztán jött haverunk és egyböl elengedte a kezem. Nem tudom hogy miért csinálja de haragszok már rá hogy így viselkedik és roszul is esik(buli óta nem beszéltünk)Ha van tippetek akkor kérlek írjátok le 17/F 18/L
2011. szept. 5. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:

A magyar nyelv neked se erősséged: "de mindig amikor kettesben maradunk akkor mindig velem akar lenni" :D

Szerintem csak incselkedik veled, jó játékszer vagy neki, akit ha akar magához húz, ha nem kellesz neki eldob.

30/F

2011. szept. 5. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ocsmány vagy, de azért kéne neki a bré.
2011. szept. 5. 12:08
 3/6 anonim válasza:
Nezd meg magad a tukorbe es majd rajossz :DD
2011. szept. 5. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Kihasznál, élvezi, hogy azt csinál veled, amire épp kedve szottyan. Kár pazarolnod az idődet egy ilyen lányra.
2011. szept. 5. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
tedd kompatibilisse a spermadat es menj el egy nogyogyaszho' es kapd be egabi fasza't
2011. szept. 5. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye kis k.rva, aki élvezi, hogy dróton rágathat téged. Persze te azt hiszed, hogy majd lesz köztetek valami, de soha az életben nem fog lefeküdni veled és addig játsza majd ezt a kis játékot veled, amíg nem talál valakit maga mellé. A helyedben már az első húzása után elküldtem volna a p.csába.
2011. szept. 5. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!