Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél az én helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél az én helyemben, az öngyilkosságon kívül? őszinte választ kérek!

Figyelt kérdés

volt egy lány, nagyon szerettem, aztán... nagyon csúnyán elbánt velem, az élet minden területén.

az utóbbi egy évben-másfél évben elvesztettem emiatt (nem szimplán személyi gyengeségem miatt):

- az állásom

- az egyetemi tanulmányaim esélyének befejezését

- barátaim

- hajam egy részét (kihullott)

- súlyos, gyerekkorom óta létező betegségem elfajult (szájüregi)

- gondolkodásmódom, személyiségem, egyéniségem

- fizikai erőnlétem

- képességem, tehetségem, művészi érzékem

- tisztánlátásom, ép elmém

- érzékenységem mások problémáira

- reményemet egy jobb életre, életem, személyem fejlődésére

- a társas kapcsolatok fenntartására, új emberekkel való kapcsolatfelvételre

1. kérdés tehát:

egyelőre ennyit tudok összeszedni, ha nem elég, még kereshetek.

na mit tennél a helyemben?

persze az öngyilkosságon kívül.

2. kérdés tehát:

és a lány megúszta. őt tartják most jónak, engem rossznak.

ő kezd egyre híresebb lenni, engem pedig kezd mindenki elfelejteni már, pedig sok embernek voltam a hasznára, sok embernek segítettem.

sajnos, a családom gyáva, mint a nyúl. "csak nehogy baj legyen!", mondják... "jaj, hát tedd túl magad rajta, mindenkivel megesik", mondják...

nos.. én ezt nem így gondolom... és te?

(22 éves, fiú)

2011. szept. 5. 11:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15:45 az nem jó, ha megtudja, hogy ő volt akkor bosszúállás lesz, ha tudatni akarja, hogy ő volt akkor el kell tenni láb alól, de nyilván nem ölheti meg, így csak az lehet, hogy felbérel valakit
2011. szept. 5. 16:15
 22/28 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kiborító helyzet lehet, egyáltalán nem irigyellek! Amint látom, van épp elég gondod, úgyhogy azt mondanám, az legyen az utolsó, amin aggódj, hogy negatívan ítélnek meg téged. Annyit is ért akkor azoknak a barátsága! A kis r*herongyot meg magasztalják minden oldalról? Az legyen a legnagyobb öröme az életben!

A családod inkább kimaradna ebből - kívülállóként szemlélve a jelenlegi helyzetet, érthető hozzáállás, bár elhiszem, hogy nem tölt el jó érzéssel.

Én azt javasolnám, meríts erőt ebből és építsd újjá az életedet, ami nehezen kivitelezhető, amíg túl nem tetted magad mindenen. Kitartás!

2011. szept. 5. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
19:10 vagyok, a rendőrség nem tudna esetleg tenni valamit?
2011. szept. 5. 19:11
 24/28 anonim ***** válasza:
Üsd el kocsival, aztán ha elkapnak valszeg megúszod egy felfüggesztettel :)
2011. szept. 7. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:

Meg kéne hallgatni a másik oldalt is.

Kissé egyoldalú így a story

2011. szept. 7. 15:50
 26/28 anonim válasza:

Teljes, részletes story hiányában, segyteni, megoldást találni nem tudunk. Pontosan írd le, hogy fajulhatott el így egy szerelmi kapcsolat és mi érdeke volt a lánynak ezt tenni veled?

A megoldás pedig az, hogy talpra állsz és elfelejted, ne állj bosszút, majd visszakapja. Ha rendőrségi ügy akkor meg harcolj az igazadért, ha van bizonyíték.

2011. szept. 7. 15:56
 27/28 menta34 ***** válasza:

Hm. Valamit vagy tettél pl. megcsaltad, elvetted a szüzességét, pedig a családi hagyományuk azt nászéjszakéra tartogatja, stb. vagy valami ilyesmivel vádolt meg otthon a kiscsaj hülyeségében, bosszúból.

de mivel nem mondtad el, szerintem te se vagy ártatlan...

2011. szept. 7. 16:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom de viszont keress egy új célt engem örök életembe le néztek hülyének tartottak de elvégeztem 1 szakmát és most irány az értségi aztán egyetem meg mindig át baztak a nők de megfogadtam hogy nem leszek gyenge igen is megmutatom hogy ki vagyok és eddig a terveim mennek és majd elértem majd oda állok azok elé akik lenéztek és be olvasok tedd te is ezt!!! adjon új reményt a jövő!!!
2011. szept. 7. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!