Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél az én helyemben, az öngyilkosságon kívül? őszinte választ kérek!
volt egy lány, nagyon szerettem, aztán... nagyon csúnyán elbánt velem, az élet minden területén.
az utóbbi egy évben-másfél évben elvesztettem emiatt (nem szimplán személyi gyengeségem miatt):
- az állásom
- az egyetemi tanulmányaim esélyének befejezését
- barátaim
- hajam egy részét (kihullott)
- súlyos, gyerekkorom óta létező betegségem elfajult (szájüregi)
- gondolkodásmódom, személyiségem, egyéniségem
- fizikai erőnlétem
- képességem, tehetségem, művészi érzékem
- tisztánlátásom, ép elmém
- érzékenységem mások problémáira
- reményemet egy jobb életre, életem, személyem fejlődésére
- a társas kapcsolatok fenntartására, új emberekkel való kapcsolatfelvételre
1. kérdés tehát:
egyelőre ennyit tudok összeszedni, ha nem elég, még kereshetek.
na mit tennél a helyemben?
persze az öngyilkosságon kívül.
2. kérdés tehát:
és a lány megúszta. őt tartják most jónak, engem rossznak.
ő kezd egyre híresebb lenni, engem pedig kezd mindenki elfelejteni már, pedig sok embernek voltam a hasznára, sok embernek segítettem.
sajnos, a családom gyáva, mint a nyúl. "csak nehogy baj legyen!", mondják... "jaj, hát tedd túl magad rajta, mindenkivel megesik", mondják...
nos.. én ezt nem így gondolom... és te?
(22 éves, fiú)
a családodnak igaza van, mással is megesik, hogy nem sikerül egy kapcsolata. mostmár vége, fogd fel úgy, hogy egy hosszú rémálom volt, de szerencsére felébredtél.
ezt csak általánosságban írtam, ha leírnád mi történt valójában, többet tudnánk segíteni.
nem lelki csalódás, vagyis csak részben... szóval, kirúgatott, családjának nagyon nagy hatalma van... testvéremet négy ember, éjszaka, kis híján betuszkolta kocsiba, szerencsére jó futó, el tudott futni...
fenyegetőleveleket küldözgettek, tetszőleges mód, teljesen véletlenszerűen mindennek lehordtak minket ismerőseink előtt...
nagyon komoly, és nagyon kemény hazugságokat terjesztettek rólam.
az oktatóimmal is beszélt egy-kettő, és úgy néznek rám, mint valami veszélyes, beteg emberre.
tényleg nem szimpla szerelmi csalódásról, vagy átverésről van szó. az is megviselne, de nem lenne ilyen a helyzet.
Szomorú, hogy az utóbbi időben nem az első ehhez hasonló kérdést teszik fel.
Nyilván van, amikor egyedül van. Figyeld ki a szokásait és az alkalmas pillanatban verd félholtra és hagyd ott a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!