Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikkel érdemes? (A többi lenn)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel érdemes? (A többi lenn)

Figyelt kérdés

1. Sokat viccelődik.. :) .. Piszkál :D:P Gondolom az annak a jele hogy lehet bejövök neki. De eléggé fura, vagyis a "farka" irányítja.. :D Régóta ismerem!

2. Nem annyira ismerem, de nagyon kedves. Puszit is adott.. Olyan kis cuki volt. Azt mondta remélli pár év múlsa sem felejt el.. :) Mert hozzá képest eléggé fiatal vagyok..

3. Kedves, beszédes meg minden. De nem igazán az én esetem.. :) Totál oda van értem az látszik.. A kor is jóó :)

Kérdéseket feltehettek! .. Válaszolok ha nem vagytok tisztában valamivel :)

2011. szept. 4. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
21.55. Ott a pont.
2011. szept. 4. 22:02
 22/26 A kérdező kommentje:
21:55.. Igazat van :) !
2011. szept. 5. 11:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Majd írd meg ide, hogy melyikkel jöttél össze!:)

Kíváncsi vagyok. :D

2011. szept. 5. 16:46
 24/26 anonim ***** válasza:

sztem te dönts..:D

de én a B-t választanám mert én nagyon szeretem ha kedveset mondanak és egy kapcsolatban is lehet hogy ő ilyen cuki lesz:)

mellesleg az első a farka után megy a harmadik meg nem jön be:D

2011. okt. 2. 09:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Valaki irta...h a b-t huzd ki...erre mért huznám ki...Mért kérded a véleményt..ha nem fogadod..el csinálj amit akarsz...ha itt kell megtudnod..h melyikkel légy...eggyiksem begyere...csak beképzelt lettél. több pasi vesz körül...és mivan azzal...ha egy fiu:viccelődik....kedves,beszédes...
2011. okt. 2. 09:37
 26/26 A kérdező kommentje:
jójó.. :D
2011. okt. 5. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!