Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikkel érdemes? (A többi lenn)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel érdemes? (A többi lenn)

Figyelt kérdés

1. Sokat viccelődik.. :) .. Piszkál :D:P Gondolom az annak a jele hogy lehet bejövök neki. De eléggé fura, vagyis a "farka" irányítja.. :D Régóta ismerem!

2. Nem annyira ismerem, de nagyon kedves. Puszit is adott.. Olyan kis cuki volt. Azt mondta remélli pár év múlsa sem felejt el.. :) Mert hozzá képest eléggé fiatal vagyok..

3. Kedves, beszédes meg minden. De nem igazán az én esetem.. :) Totál oda van értem az látszik.. A kor is jóó :)

Kérdéseket feltehettek! .. Válaszolok ha nem vagytok tisztában valamivel :)

2011. szept. 4. 21:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

C!

Hosszú távon az éri meg!

2011. szept. 4. 21:24
 12/26 A kérdező kommentje:
De most ez hogy jön ide hogy jó csaj e vagy sem?!.. Ha valamit akarsz akkor írd ki!
 13/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:20

Tipikus az a fajta,akinek veszel valamit,és az ágyadba köt ki....

Kérdező! Ha nem érzed a vonzást,akkor ne válassz,biztos van több pasi is körülötted...várj még szerintem.Vagy kötelező valakivel kapcsolatot létesíteni?

14/26 anonim ***** válasza:

Ha csak flört kell, és kis ez-az, akk "A".

De a "B"-t kihúzhatod!

2011. szept. 4. 21:25
 15/26 A kérdező kommentje:
Miúrt húzhatom ki a B-t? :) Pedig olyan aranyos volt.. és egy bandában fogunk játszani! Szal van esély ..
2011. szept. 4. 21:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem-nem! A "B" inkább egy báttynak felelne meg!
2011. szept. 4. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Minek kérdezed itt meg, ha már te magad is tudod a választ?:D
2011. szept. 4. 21:28
 18/26 A kérdező kommentje:
4 vagy 5 év van közöttünk! Amúgy is! Ezt a kapcsolatot a jövőben képzeltem el :)
2011. szept. 4. 21:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Jövőben?

És akkor most kit akarsz? :))

2011. szept. 4. 21:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem felesleges ilyenen törnöd a buksid.. mert ha valamelyik iránt érzel is valamit akkor nem írtad vna ki a kérdést.. azt a fiút választ akihez elkezdtél vonzódni. De ahogy elnézem ezek közül nem igazán van ilyen..:S
2011. szept. 4. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!