Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel érdemes? (A többi lenn)
1. Sokat viccelődik.. :) .. Piszkál :D:P Gondolom az annak a jele hogy lehet bejövök neki. De eléggé fura, vagyis a "farka" irányítja.. :D Régóta ismerem!
2. Nem annyira ismerem, de nagyon kedves. Puszit is adott.. Olyan kis cuki volt. Azt mondta remélli pár év múlsa sem felejt el.. :) Mert hozzá képest eléggé fiatal vagyok..
3. Kedves, beszédes meg minden. De nem igazán az én esetem.. :) Totál oda van értem az látszik.. A kor is jóó :)
Kérdéseket feltehettek! .. Válaszolok ha nem vagytok tisztában valamivel :)
Egyik sem.
Mindegyikkel van valami difi, csak azért, hogy ne legyél egyedül, amíg nem jön valaki jobb, aztán meg kidobd vagy megcsald, ne játssz egyikükkel sem.
Keress egy olyat, akinél minden stimmel, és addig éld a szinglik vad, bulizós, szabad életét. :D
21:22
Ha szépen kérlek felsorolnád mi baj van velük? Számonkénnt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!