Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a barátom, de erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátom, de erről mindig lehoz a féltékenysége. Hogy élhetném meg a szerelmet?

Figyelt kérdés

már beszéltünk erről, addig tart.

még ha találok egy állást is első gondolata, lesznek e a munkatársaim között férfiak.

tényleg olyan, mintha őt az egész kapcsolatunk minden pillanatában csak a birtoklás/uralkodás/féltékenység érzéseket ismerné.

amikor épp alszik benne a kisördög, akkor sem tudok vele romantikázni, mert ő folyamatosan arra figyel, hogy nehogy rámnézzen egy pasi, vagy hasonló.

állandóan feszeng, soha nem lazít, de ha lazít is, egy pillanat alatt összetörik az egész, ha valaki esetleg mosolyogva köszön nekem.

szeretet/szerelem hiányom van, imádom a barátom, mégis kínoz a hiánya.

2011. szept. 3. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de a rossz férfival vagy akkor együtt. Kisajátít, magához láncol, lekorlátozza a lehetőségeidet, semmi sem jó neki. Szakíts vele, ez egy egészségtelen kapcsolat. Ha már minden követ megmozdítottál, és a srác nem hajlandó változni, sőt még neki áll feljebb, akkor húzd le a rolót. Gondolkozz el ezen, hogy ez hosszútávon mennyire szar lesz neked, már most is az. Összeházasodnál egy ilyennel, aki ilyeneket csinál? Lefogadom ha most ott ülne melletted, és látná amit írunk, írok, akkor legszívesebben agyoncsapna egy hókotróval minket.
2011. szept. 3. 12:54
 12/15 A kérdező kommentje:

hókotróval :)

amúgy tiltja ezt az oldalt.

2011. szept. 3. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Erről beszélek, nem jó ez neked. Egy párkapcsolat nem ilyen, ott megvan a tisztelet, a bizalom, az elfogadás, a tolerancia, az őszinteség, ott teret adnak egymásnak a felek, hogy élhessen. Ott nincs kételkedés, bizonytalanság, féltékenykedés, magunkhoz láncolás, ragaszkodás betegesen, stb. Te döntésed, de ha ilyen barátnőm lenne, és megmozgattam mindent már annak érdekében, hogy változzon, de mégsem, akkor elfelejteném, még ha szeretem is valahol.
2011. szept. 3. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben szakítanék vele. A barátod betegesen féltékeny, nem bízik benned, és meg akarja szabni, mit tehetsz. Olyan férfira van szükséged, aki úgy szeret, ahogy vagy.

16/L

2011. szept. 3. 19:07
 15/15 A kérdező kommentje:

nekem van egy olyan érzésem, mintha a barátom nem tudná hogyan kell szeretni

ő azt hiszi ez a tökéletes szerelem

ő meg mondja mit tehetek, mit nem és pont.

2011. szept. 4. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!