Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hét gólyatábor, vajon mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét gólyatábor, vajon mik történnek?

Figyelt kérdés
barátnőm gólyatáborba van,és eléggé érdekes dolgokat mesélt hogy ki vannak meg hallottam,és azért félek
2011. szept. 1. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
amire visszajön már a 7. hónapban lesz! tutira!
2011. szept. 1. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

hahaha..

én olyan csajjal kavartam, akinek barátja volt.

Gólyatáborba nem azért megy az ember, hogy sms-ezzen a barátjával.:) hanem hogy olyanokat csináljon, amit soha nem fog megtudni a barátja. tisztelet a kivételnek, de most voltam 2 hete és láttam, amit láttam.

2011. szept. 12. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
szerptember 1-jén van gólyatárborba???
2011. szept. 12. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem akarlak elkeseríteni, de én gólyatáborban nagyon beleestem valakibe, szét is mentünk az akkori pasimmal. Pedig tényleg nem úgy mentem oda, hogy na akkor én itt most jól behapsizok... Egyébként vedelés folyik, nappal olyan játékok, vetélkedők, amiken inni kell, este meg buli, tánc, ott is vedelés. Elég sok párocska akadt ott össze, volt, akik csak dugtak egyet, mások évekig együtt voltak az egyetem alatt.
2011. szept. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!