Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak visszaírni egy normális levélre?
nem, csak éppen lány vagyok és ha valakinek közösségi oldalon írnak levelet, akkor csak akkor válaszol, ha nagyon ki van éhezve és nincs senkije. különben csak elmeséli mindenkinek, hogy egy idióta megint nem tudja mi az a társasági oldal és mi a társkereső, majd jót röhög.
olyanokat bombázol levéllel, aki nem kérte, attól ne is várj választ, ez van.
A ferfiak ugyanezt csinaljak, ha jobban vegig gondolod. Te mit csinalsz, ha valaki nem jon be? Nem valaszolsz a leveleire, nem vagy elerheto telefonon, nem ersz ra stb.
szerinted mit? visszaírok, hogy "kedves, de nem" ennyi. baromi nagy erőfeszítésbe kerül, ugyanakkor egyenes válasz és minden tiszta.
Mert a közösségi oldalakon NEM azért vagyok fent, hogy pasizzak. Ráadásul valahogy mindig elfelejtik elolvasni a kapcsolatjelzőt... Amikor volt barátom is kaptam egy csomó ismerkedős levelet. De mondom, ha nem obszcén, és nem egyen levél, arra válaszolok. Én még azt bírom, amikor rögtön msn címet kérnek, és ha nem adom még ők vannak megsértődve...
Honnan tudom melyik az egyen levél? Onnan, hogy látszik rajta... Semmi személyes hangvétel, és a mondatokon világosan látszik, hogy egy előre megírt szövegről van szó. Nem azért, mert frappáns vagy vicces.. egyszerűen érezni a hangvételen, olyan, mint egy szórólapé..
Mindegy, le van tiltva mindenhol a levelezés idegenekkel, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!