Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak visszaírni egy normális levélre?
21:16
Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz. Jobb arra fogni igaz? A levél igen is normális. Ezzel a te leszűkítéseddel nincs megválaszolva a feltett kérdés. A levelem nem sablon szóval véletlen se lehet 90 nőnek fura. Meg nem gondolod, hogy sok levél megírása után az ember ráérez mit kell egy levélben leírni, hogy ne legyen fura? Meg 21:19-es válaszoló is téved. Nem olyan hülye levelet írok. Amúgy régen írtam olyan hülye levelet és képzeld sokkal többen vettek fel msnre:S Na ez a fura! De nem is arról van szó, hogy igent feleljen hanem arról, hogy ne legyen már bunkó! Egy levélre nem kéne visszaírni? Akkor is ha nem akaram semmit? Kaptam már olyan levelet, hogy: nagyon kedves, de ........ Szerintem ez nem bonyolult dolog. Egyszerűen tiszteletlenség nem visszaírni. Olyan mintha köszönsz valakinek és nem köszön vissza vagy nem fog veled kezed. Ne mond, hogy nem bunkóság.
Ird ki ide az msned egy kérdésbe és akk tudsz csajozni
habár amilyen kérdéseket tesznek itt fel a lányok inkább,ne
ha csak nem perverz vagy tahó az a levél legalább valami "kösz, de nem" pár szavas választ érdemelne. független minden mástól. egyszerűen paraszt dolognak tartom, hogy ha valaki veszi a fáradságot, hogy megírjon egy levelet akkor a címzett két szóra se méltatja. az ilyen emberek mindegy hogy fiúk-lányok meg is érdemlik a tahókat!
én is kaptam már kínos levelet, többet is, de pár szót mindig bírtam írni, mert alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!