Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem tudnak visszaírni egy normális levélre?
Figyelt kérdés
Nem minden nő, mert van aki vissza tud írni. Csak írtam már sok nőnek (persze nem egyszere) és nem képes annyit se visszaírni, hogy nem akar ismerkedni. Példaként 100-ból 10 aki visszaír valamit. Nem vagyok kiakadva, de ez megmutatja a nők intelligenciáját és ez abszolult nem kedves. Ennyire jól érzik magukat a nők, hogy lusták válaszolni is? Nem csodálkozom, hogy egyre tiszteletlenebbek az emberek. Olyan nehéz válaszolni egy levélre? Pedig rendes levelet írok amire lehet válaszolni.2011. aug. 31. 21:13
61/116 A kérdező kommentje:
22:57-es válaszoló nem tehetek arról, hogy félre érted. Magadnak kevered, mert rosszul értelmezel.
2011. aug. 31. 23:14
62/116 anonim válasza:
Én úgy veszem észre, hogy te nem értelmezed jól, amit írunk...
63/116 A kérdező kommentje:
Ha ennyi oldalt letudtok írni mind egy negyed óra alatt (gyengébbek ledvéért 15 perc) akkor nem lenne nehéz visszaírni se egy levélre, hogy bocsi de nem. Mi akadályoz meg benneteket akkor? Jobb embernek tartjátok magatokat, mert vissza se írtok? Hát legyen. Nagyon helyesen cselekedtek azzal, hogy vissza se írtok! Örülök neki. És én vagyok a bunkó, mert megírtam azt a levelet. Sőt még nyomi is vagyok mivel meg mertem írni. Igazatok van. Egy nőt se fogok leszólítani se az utcán, se máshol csak társkeresőn, mert csak ott lehet ismerkedni. Isten megteremtette a társkereső oldalt, hogy csak ott lehet ismerkedni. Köszönöm, hogy felvilágosítottatok.
2011. aug. 31. 23:21
64/116 anonim válasza:
23:12: Attól függ. De te úgy írsz, hogy nem láttad soha, tehát nem méltatnálak válaszra, ha csaj lennél.
65/116 A kérdező kommentje:
kedvéért*
csak ne hogy az is gond legyen ezek utánXD
2011. aug. 31. 23:22
66/116 anonim válasza:
23:21: Isten most hogy jön ide? Menj el bulizni, és ismerkedj. Nem egyszerű?
67/116 anonim válasza:
Ja és ami felvilágosítást illeti, nagyon szívesen.
68/116 anonim válasza:
Koszonom kedves kerdezo, bebizonyitottad erettsegedet. 22:57
69/116 A kérdező kommentje:
Hát semilyen felvilágosítást nem adtattok csak oltogatást... Akkor is bunkóság egy kérdésre nem felelni. Tanulhatnál illemtant:D kedveske:)
2011. aug. 31. 23:26
70/116 A kérdező kommentje:
Oké mivel látom, hogy itt olyan nők írogatnak akik könnyen szétették a lábukat így nem írok többet;) Nem vitatkozom ribancokkal:) Ennyi volt a hasznos eszmecserénk:)
2011. aug. 31. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!