Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lakik az összes helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lakik az összes helyes értelmes aranyos tökéletes pasi tőlem rohadt messze?

Figyelt kérdés

Ti is szoktatok így érezni? :( Győri vagyok és az összes nekem megfelelő férfiegyed Pesten lakik... :(

17/L

2011. aug. 30. 21:45
 71/99 anonim ***** válasza:
78%
Nncs banán hiányom. Neked van, mert te nem tudsz leakadni a válaszadókról^^ És monopoliználXD Húúú de még hogy banán hiányod van:D Akkor kimondom kerek perec. F@sz hiányod van, így jobb?
2011. aug. 30. 23:19
 72/99 szamóca.. ***** válasza:
33%

és most? te lettél az igazmondó juhász?:D

gratulálok, a te nyereményed is egy homloknyalás. és mit jelent ez? hogy nem dugatom meg magam minden buliban idegenekkel?

vagy ha vér folyik az ereimben már akkor is rib.nc vagyok?:DD

2011. aug. 30. 23:21
 73/99 anonim ***** válasza:
89%

Nem, te egy jó nő vagy, csak kissé vagány. Nem mintha ez rossz pont lenne:D Ő értékelem, hogy nem vagy üres fejű, ribike.

Ha kétbalkezes vagy sem gond, majd leszek a jobbkezed:P

2011. aug. 30. 23:24
 74/99 szamóca.. ***** válasza:
58%

73-as: látod, ezért néznek engem fiúnak. mert nem tagadom le, meg nem álszentkedem. látom neked ez nem tetszik, de hát sebaj, attól még atöbbinek is van ám szexhiánya:D

77-es: összetörnélek, egy perc alatt :D

2011. aug. 30. 23:25
 75/99 anonim ***** válasza:
78%
Miből gondolod, hogy én azt gondolom? Annyit írtam, hogy igenis banán hiányod van. Nem mondtam semmi ribancozástXD Nagyon heves vagy ebben a témában.
2011. aug. 30. 23:28
 76/99 szamóca.. ***** válasza:
58%

hát az ilyen téma hevesen jó :D

de msot fogd rám h valójában magamat védem, mert rib.ncnak érzem magam... :D

szegény kérdező de milyen bunkók vagyunk hogy teleoffoltuk... :S

2011. aug. 30. 23:30
 77/99 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy összetörnél:)

Kemény vagyok, mint a kő:)

2011. aug. 30. 23:33
 78/99 anonim ***** válasza:
78%
Nézd szamóca legyen igazad:) Akkor is úgy fogok holnap felkelni, hogy szar lesz. Nem változtatt semmiben:) Egy jót beszélgettünk itt és kész:P
2011. aug. 30. 23:33
 79/99 anonim ***** válasza:
78%
Bocsi kérdező. Ilyenek vagyunk mi pesti bunkók:D
2011. aug. 30. 23:34
 80/99 szamóca.. ***** válasza:
58%
mi lesz szar?
2011. aug. 30. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!