Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lakik az összes helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lakik az összes helyes értelmes aranyos tökéletes pasi tőlem rohadt messze?

Figyelt kérdés

Ti is szoktatok így érezni? :( Győri vagyok és az összes nekem megfelelő férfiegyed Pesten lakik... :(

17/L

2011. aug. 30. 21:45
 21/99 anonim ***** válasza:
én egri vagyok, és itt is vannak helyes csajok, pesten is, nógrádban is... mindenfelé! ;)
2011. aug. 30. 21:57
 22/99 A kérdező kommentje:
Jaj ez a jöjjön a Győri Pestre. Ez annyira undorító. Bocsi ez nem személyeskedés csak nagyon rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Ugyanannyiban telik lejönni egy Pestinek Győrbe mint egy Győrinek Pestre... És az aranyos mindenkinél mást jelent. Én használom azokra a fiúkra is akik bejönnek és lehetne több is. És nem, nem járok SP koncertekre utálom ezeket a pőőőcsöket...
2011. aug. 30. 21:58
 23/99 anonim ***** válasza:
74%
Én csak elakartam csalni szamócát, hogy kettesben lehessek vele. De úgy tűnik Budapestet is vinnem kell, mert honvágya lesz.
2011. aug. 30. 22:00
 24/99 szamóca.. ***** válasza:
47%

mit undorító? az megy, aki jobban függ, aki jobban szeret.

jelenleg én sz.rok bele, ugyhogy vagy idejön vagy nem találkozunk:DDD

jahogy te engem akartál elcsalni? akkor meg minek mennénk olyan messze? azt hittem úgy gondoltad te elmész a kérdezőhöz, én meg tévedjek el győrcityben egyedül, hátha análisan felcsinál egy bika valamelyik sarkon.:D

2011. aug. 30. 22:04
 25/99 anonim ***** válasza:
Miért pont Pest? Laknak tőled Pesttől messzebb is. Szerintem az már álom pasi lenne:)
2011. aug. 30. 22:06
 26/99 anonim ***** válasza:
71%
szamóca dugni akar de nincs kivel :S
2011. aug. 30. 22:06
 27/99 szamóca.. ***** válasza:
43%
hát. nem fekszem össze minden jöttmenttel:D már az is valami, nem?
2011. aug. 30. 22:07
 28/99 anonim ***** válasza:
Ezért szamóca csak eperrel fog dugni;)
2011. aug. 30. 22:11
 29/99 anonim ***** válasza:

xD

Szamóca egy jó nő. Érte legalább meg kell küzdeni.:P

2011. aug. 30. 22:12
 30/99 anonim ***** válasza:
74%

szamóca egy baráti kérdés?

te jócsaj vagy? :)

mármint 10/6 feletti külső

vonzó belső?

87/f

2011. aug. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!