Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lakik az összes helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lakik az összes helyes értelmes aranyos tökéletes pasi tőlem rohadt messze?

Figyelt kérdés

Ti is szoktatok így érezni? :( Győri vagyok és az összes nekem megfelelő férfiegyed Pesten lakik... :(

17/L

2011. aug. 30. 21:45
 31/99 A kérdező kommentje:
Pesttől messzebb már bele se merek szeretni senkibe :D Győr Pest nem távolság? Igen nézőpont kérdése. Egy diák számára az, hetente egy találkozást talán ha megengedhető lenne... és az oda vissza jegy diákkal is 2500 forint. :/ Havi 10000 forint csak azért hogy találkozzunk nagyon sok :( De minden megoldódik ha jövőre felmegyek Pestre egyetemre jippiájé:D
2011. aug. 30. 22:14
 32/99 szamóca.. ***** válasza:

génmanipulált eprek, jöjjetek:D

jócsaj vagyok hát. szép fényes és selymes bajusszal, igényesen rasztázott punci és lábszőrzettel, valamint bódító édes-savanykás, lazac-szerű némileg fsűzeres (értsd: fokhagyma és bazsalikom keveréke) beütésű testszaggal.

belül meg mindenki rózsaszín, az nem mindegy? :D

2011. aug. 30. 22:16
 33/99 anonim ***** válasza:
Ne bassz@tok ki velem... Szamóca te csaj vagy?:D
2011. aug. 30. 22:18
 34/99 anonim ***** válasza:
szamóca ezt mint eper én küldöm neked: http://www.youtube.com/watch?v=ZETSxVJAHCQ&feature=related
2011. aug. 30. 22:18
 35/99 szamóca.. ***** válasza:

miér nem nézed ki belőlem h csaj vagyok?:DDD hát jó, nem abból a nyafka cukifajtából, de puncis, jaaah...

22:18 (L) tessék a válaszom: http://www.youtube.com/watch?v=jL-ZScpEhPI

plusz egy szexifehérneműs kép rólam, csak neked: [link]

2011. aug. 30. 22:23
 36/99 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem néztem volna ki, csak valahogy én fiúnak gondoltalak:D Egyébként nem baj az, ha nem vagy cuki fajta, sőt...:)
2011. aug. 30. 22:25
 37/99 anonim ***** válasza:
Kedves szamóca megosztok veled egy kis infót. Itt két 73%-os válaszoló van és én nem kételkedtem benned, hogy nő vagy. Én írtam az epres szöveget és linkeltem a zenét. Ez a két válaszom és ez a harmadik. Csak hogy ne keverj össze valakivel:D
2011. aug. 30. 22:27
 38/99 szamóca.. ***** válasza:

inkább vállalnátok fel egy nikknevet nem lenne kavarodás ;)

egyébként tudtam h kettő van, csak már abba zavarodtam bele hogy melyik-melyik:D

2011. aug. 30. 22:29
 39/99 anonim ***** válasza:

Akkor most én jövök:

Szamóca leszel a feleségem, mint szamóca az epernek?

http://www.youtube.com/watch?v=YpvlC9Xj7jk

2011. aug. 30. 22:29
 40/99 szamóca.. ***** válasza:
jesus. hát hogyne, de csak ha az ágyba nem így hörögsz:D valahogy nem szexi
2011. aug. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!