Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lakik az összes helyes értelmes aranyos tökéletes pasi tőlem rohadt messze?
Figyelt kérdés
Ti is szoktatok így érezni? :( Győri vagyok és az összes nekem megfelelő férfiegyed Pesten lakik... :(
17/L
2011. aug. 30. 21:45
61/99 anonim válasza:
Miért? Az is normális, hogy te szamóca vagy?:D:D:D
62/99 szamóca.. válasza:
ezutóbbi hozzászólást nem értem...:D
63/99 anonim válasza:
Na én mára megyek aludni.:)
Meg fogok egy bunkót és jól fejbe b..szom magam:D
Akkor legalább szamócák fognak repkedni a fejem fölött és addig számolom őket, amíg el nem alszom:)
Szép álmokat nektek:)
64/99 anonim válasza:
Félre ne érts, nem azért mert unalmasak:DD
Szamócával nem unatkoznék:P
65/99 szamóca.. válasza:
persze, álomba monopoliznánk magunk. úgykell :D
66/99 anonim válasza:
Jah-Jah, meg párszor pofánnyalhatnál:D
67/99 anonim válasza:
Mielőtt még elmegyek megkérdezném, hogy szeretsz táncolni?
68/99 szamóca.. válasza:
hát... mivel kétbal kezes és lábas is vagyok ezért veszélyes vállalkozás, de amúgy szeretek igen:D
69/99 anonim válasza:
monopoli?XD neked banán hiányod van:D
70/99 szamóca.. válasza:
szerintem neked lehet banán hiányod, nem tudsz leakadni a témáról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!