Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire elítelend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elítelendő az, hogy egy 17 éves srác megüti a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm folyton veszekszik a barátjával és már többször meg is pofozta nyílvános helyen mások előtt is volt rá példa.:(

A barátnőm nem hajlandó szakítani vele,mert hogy nagyon szereti..

mivel tudnám rávenni,hogy hagyja ott azt a barmot.???

a barátnőm 16 éves és 4hónapja vannak együtt..

2011. aug. 30. 19:07
1 2 3 4
 31/34 napietus ***** válasza:
70%

OFF:

utolsó, ezt én is megfigyeltem nemrég egy fürdőben. mai 20 év körüli lányoknak 2 típusa van: lógós hájú zsírdisznó vagy pálcika. izom egy szál se, nme tudom, mit gondolnak, jó lesz ez így? hogy fognak ezek kinézni 30 évesen?

ON

2011. szept. 4. 14:39
 32/34 anonim ***** válasza:
43%

11:30

Úgy látszik fáj neked az igazság. Nem meglepő.

Az nem jelent semmit, ha egyáltalán van rajtad izom, mert egy nő sohasem fog tudni közel annyi izmot sem felszedni, mint egy férfi.

Meg te aztán nőies vagy a javából, mi?! Hiába szedsz fel izmot, ezzel esetleg rontva a nőiességen, mivel mindig is gyengébb maradsz egy férfitól. Ezek tények, gének. Ez van.

"De különben nem is értem mit vagy kiakadva, nem azt kérdezték hogy a barátnő üti-vágja a srácot, és az erre visszaüt, hanem hogy a srác veri a csajt, az meg eltűri."

Nem értem mit nem értesz ezen. Én azokra az ostobákra reagáltam, akik olyat írtak, hogy "sohasem lehet nőt megütni"... Hát én leírtam, hogy mikor jogos.

14:39

Ne irigykedj a vékony csajokra. Senkit nem érdekel, hogy te ronda vagy. :)

2011. szept. 4. 15:45
 33/34 napietus ***** válasza:
70%

nem az a gond, ha valaki vékony, hanem ha 0 izom van rajta. pisa-teszten is gond volt már a szövegértéssel, mi :)?

egyébként ronda a nénikéd, drága :)

2011. szept. 4. 15:50
 34/34 anonim ***** válasza:
62%

15:50

Ne sírj kicsim. :) Ezek szerint valóban eltaláltam a dolgot, ha ennyire sírsz miatta. :)

2011. szept. 4. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!