Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő-e az hogy 59 évesen nős létemre, szerelmes vagyok egy 35 éves nőbe?
Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de sok mindentől függ.
Akkor nem elítélendő, ha már a feleségeddel jó ideje megromlott a viszony, esetleg csak a megszokás, a gyerekek, illetve az anyagiak kötnek össze vele.
Akkor azt hiszem normálisnak mondható, hogy úgymond "házon kívül" keresi valaki a boldogságot.
A másik esetben, ami valóban helytelen, ha egy odaadó és szerető asszony a feleséged, és te ennek ellenére leszel szerelmes egy fiatalabb nőbe. És miatta rúgod fel a házasságod.
Amúgy azt hiszem te sem vagy erről valami pozitív véleménnyel, ha már feltetted ezt a kérdést... Lehet a választ már te is jól tudod, mert már a kérdésben meg is válaszoltad...
Remélem segítettem.
én megértelek,mert énis ebben a cipőben járok,csak itt én vagyok a fiatal nő és beleszerettem egy nálam 14 évvel idősebb családos férfiba...csak annyi a különbség h ő nem nős...és igen,életem legboldogabb időszakát élem meg! És nem bánok semmit!
Csak azt zárójelben jegyzem meg,hogy az nem baj,ha szerelmes vagy,az ember nem tehet ellene. Csak akkor legalább válj el vagy ne hazudj a feleségednek,mert ez tényleg nem szép.Miért nem hagyod ott a nejed és kezdesz új életet a szerelmeddel? Nem tisztább lenne az ügy?
Elítélendő.
Ha tényleg annyira szeretitek egymást - kölcsönösen! - akkor válj el, és utána udvarolj.
Amúgy nem kapuzárási pánik véletlenül? Akkor inkább orvos tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!