Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire elítelend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elítelendő az, hogy egy 17 éves srác megüti a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm folyton veszekszik a barátjával és már többször meg is pofozta nyílvános helyen mások előtt is volt rá példa.:(

A barátnőm nem hajlandó szakítani vele,mert hogy nagyon szereti..

mivel tudnám rávenni,hogy hagyja ott azt a barmot.???

a barátnőm 16 éves és 4hónapja vannak együtt..

2011. aug. 30. 19:07
1 2 3 4
 11/34 napietus ***** válasza:
azért az anyjával beszélj, hogy legyen határozottabb. ilyen nincs, egy 16 éves gyerek az anyja felelőssége, ha vele bármi történik, azért az anyja lesz a felelős. ha nem engedem el a 16 éves gyerekemet, akkor nem megy és kész, ha nem ért a szép szóból, hát az anyja akkor kenjen le neki egyet, de miért hagyja, hogy egy ilyen kis féreg verje a lányát???
2011. aug. 30. 19:21
 12/34 Petack ***** válasza:
94%
lehet hogy mazohista a bnőd
2011. aug. 30. 19:21
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
kérj meg pár fiú barátodat és jól verjétek össze! megérdemli az ilyen
2011. aug. 30. 19:23
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

szegény csaj,biztos rossz lehet neki,hogy az bántja akit szeret=(

nagyon rendes tőled,hogy foglalkozzol a próblémájával:)

a tanácsom az lenne,hogy próbálj meg beszélni azzal az idiótával és közöld vele hogy,hogyha még egyszer hozzá mer nyúlni a barátnődhöz a rendőrséghez fordulsz(egyébként ezt meg is tehetted mivel a testibántalmazást büntetik)

Remélem megoldódik a probléma (:

2011. aug. 30. 19:40
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha puszta kézzel veri az elitélendö. A sok bacilus meg mikroba. Ha boxkesztyüvel vagy mángorlofával üti, az higénikusabb!
2011. aug. 30. 19:56
 16/34 Walk With Me ***** válasza:
47%
Próbálj hatni a barátnődre. Szereti, amit nem értek, dehát női logika + szerelem kuszasága = tessék... de mindegy szóval azt kéne Vele megértetni, hogy Ő hiába szereti, a barátja láthatóan nem. És tök mindegy, hogy 17, 37 vagy 77, nőt nem ütünk meg!
2011. aug. 30. 20:37
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

körülírod a srácot?csak mer nem akarok vele semmiképp sem összejönni! :S

16/L

2011. aug. 30. 20:58
 18/34 A kérdező kommentje:

ht a srác nyiregy mellet lakik..és messziről érzik a patkány szaga..:SS

egyébként már vagy 1000x megkértem,rá parancsoltam,könyörögtem neki, de semmi változás csak kiakadt hogy miért mindenki az ő dolával foglalkozik és hogy amjd ő eldönti mit és hogy akar.:((

szóval tényleg nem tudom mit tehetnék de ezt így semmiképp nem akarom és tudom hagyni.:SS

2011. aug. 30. 22:00
 19/34 anonim válasza:
100%
Pár haveroddal adjatok az arcára valami lapáttal, aztán rájön, hogy milyen jó..
2011. aug. 31. 00:15
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
akasztás
2011. aug. 31. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!