Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire elítelend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elítelendő az, hogy egy 17 éves srác megüti a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm folyton veszekszik a barátjával és már többször meg is pofozta nyílvános helyen mások előtt is volt rá példa.:(

A barátnőm nem hajlandó szakítani vele,mert hogy nagyon szereti..

mivel tudnám rávenni,hogy hagyja ott azt a barmot.???

a barátnőm 16 éves és 4hónapja vannak együtt..

2011. aug. 30. 19:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire elítelendő? Szerintem 1-2 évre. De csak ha fiatalkorú.

Ha nagykorú, akkor úgy 5-6-ra.

Hogy mivel vedd rá a szakításra? Passz. Az a gond, hogy a szerelmes nő nem éppen a racionalitásáról híres. Próbálj meg neki olyan példákat felhozni a tágabb környezetből, ahol a férj egy iszákos/drogos/agresszív barom.

Ha azután is vele akar maradni, akkor te itt tehetetlen vagy. Sajnos. :(

21/F

2011. szept. 3. 21:04
 22/34 anonim ***** válasza:
77%

"nem az apjával él együtt"

Ez esetben hiányzik neki a férfikép, és ezzel a vadbarommal azonosítja.

Attól, hogy nem az apjával él együtt, még törődhet vele.

Érdemes lenne egy próbát tenni az apjával.

Arra készülj, hogy rámegy a dologra barátságotok és akár évekbe kerülhet, mire benő a feje lágya és újra hajlandó lesz veled szóba állni. :(

Vagy ha van egy ex, aki esetleg törődik még vele annyira, hogy megverje ezt a barmot... (Ha megtudnám, hogy a volt barátnőmet valaki veri, kicsinálnám az illetőt, pedig már rég nem érzek a csaj iránt még barátságot sem.)

21/F

2011. szept. 3. 21:10
 23/34 anonim ***** válasza:
45%
Gusztustalan dolog megütni egy lányt/nőt de ahogy olvasgattam a barátnőd találkozik vele továbbra is erre azt mondanám így járt.
2011. szept. 3. 21:36
 24/34 anonim ***** válasza:
56%
megbocsáthatatlan dolog, ha egy fiúban akár csak a gondolat is felmerül, hogy kezet emeljen egy lányra... tényleg verjétek össze... hidegvérrel... megérdemli...
2011. szept. 3. 22:21
 25/34 Evele123 ***** válasza:
100%
Ha nem segítene az előttem leírt válaszok valamelyike, kezd el dicsérni a pofozkodós barátot, hogy milyen rendes gyerek meg ilyenek. Az egyensúly fenntartása miatt a barátnőd elkezdi észrevenni ennek a gyökérnek a rossz tulajdonságait és rádöbben, mekkora f...al van együtt. Kezét-lábát eltörném annak, aki erős fiú létére megveri a "szerelmét"...
2011. szept. 3. 22:24
 26/34 anonim ***** válasza:
54%

Hát sz@r ügy. Engem meg a barátnőm szokott pofozni, szóval nálunk fordítva van.

Én túl jó vagyok, és nem tudok kezet emelni rá.

Ő szó nélkül megteszi, ha olyanja van.

2011. szept. 3. 22:33
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ő szó nélkül megteszi, ha olyanja van."

Én a helyedben ott hagynám. Vagy lehet, hogy csak a vad férfit hiányolja belőled. Ha még egyszer ilyent csinál (és van rá lehetőséged), teperd le és adj neki. ;)

2011. szept. 3. 22:40
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

Hogy őszinte legyek, én még sajnálni sem tudom...

Engem 15 évesen pofozott meg egyszer egy pasim. Akkor semmit sem sportoltam, de olyan izombrutál mód reflexből orrba csaptam, hogy többet hozzám sem ért. Azóta harcművészeteket is űzök, és fix, hogy karját töröm annak a p.csnek, aki erőszakból kezet emel rám. Nem azért, én szerintem aztán jól tűröm a fájdalmat, barátommal szoktunk játékból bunyózni, de tudjuk hol a határ, és hogy mit lehet megtenni a másikkal... Ha valaki ezt elviseli, az nem szerelmes, az h.ülye!

De téged se értelek... mikor öcsém kisebb volt, egyik osztálytársa megütötte. Én meg lehajítottam a gyereket a lépcsőn. Mindjárt nem cseszegették többet (bár öcsém is elkezdett küzdősportokat tanulni, szóval...) Csak azzal szórakoznak akivel lehet. Állj oda egy szívlapáttal, ha a barátnődet veri az a gyökér, üsd le. Vagy jelentsd fel a rendőrségen , bár nem hinném, hogy tesznek bármit is. Barátnőd majd megutál, na és? Később még hálás lesz. Én simán megtenném ezt egy barátnőmért... Annyira irritálnak ezek a gyenge nő képek... Nem tudom meddig lesz még divat, hogy egy csaj csak akkor szép, ha 40 kilo és esetlen, és közelébe se menjen vmi sportközpontnak, mert akkor esetleg nem verik meg/erőszakolják meg úton útfélen...

20L

2011. szept. 3. 22:44
 29/34 anonim ***** válasza:
56%

Marha, aki azt mondja, hogy nőt nem szabad megütni.

Ha a nő támad, akkor egyszerűen össze lehet verni a nőt.

(Legalább önvédelemre lehet hivatkozni, és a nők gyengék, így nem okoz gondot a megverésük sem.)

22:44

Itt anonim oldalon jó nagy a szád, de a valóságban meg összeszarnád magad, ha valaki meg akarna erőszakolni téged.

Amúgy ha engem megtámadnál, akkor a nyakadat törném el.

2011. szept. 4. 01:41
 30/34 anonim ***** válasza:
77%

ma 01:41

Neked is nagy a szád és én a valóságot írtam. Jah, valszeg megijednék ha meg akarnának erőszakolni, de nem állnék mint f.sz a hegyen, hanem küzdenék. Mert rajtam azért nem gyengén van izom -nőies vagy sem - míg a mai lányokon semmi sincs. De különben nem is értem mit vagy kiakadva, nem azt kérdezték hogy a barátnő üti-vágja a srácot, és az erre visszaüt, hanem hogy a srác veri a csajt, az meg eltűri. De nyilván te aztán férfi vagy a javából...

2011. szept. 4. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!