Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom most másképp őt mint pár hónappal, héttel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Vagy egy fiú aki tetszik és nem is olyan rég még teljesen másnak láttam. Nem úgy értem h félreismertem, csak amikor még esélytelen volt h összejöjjünk akkor mindig csak rajta járt az eszem, és bármit megtettem volna azért h legyen köztünk vmi. Most hogy randizgatunk már kezdenek kétségeim lenni h biztos h kell e ő nekem. Ez nem azt jelenti h nem tetszik mert igen, csak éppen pont olyankor kezdek el kételkedni amikor már közel járok a céljoz. Olyasmi ez mint amikor nagyon akarsz valamit, másra se vágysz jobban és amikor már közel vagy hozzá akkor gondolkozol rajta h tényleg kell e neked. És tényleg nem azt értem az alatt h már nem tetszik, mert mindig ideges vagyok meg izgulok mielött találkozunk, csak kicsit már máshogy látom őt is meg kettönket is együtt.2009. ápr. 18. 22:42
1/2 anonim válasza:
szerintem ez az izgulástól lehet vagy a stressztől
2/2 anonim válasza:
Azt hiszem csupa szépet gondoltál,és a valóság nem mindig az.Minden emberben van hiba.Próbáld meg elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!