Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még szakítás után 5 hónappal is úgy érzem, hogy hozzá tartozok?
Úgy érzem, hogy hozzá tartozok, nekem Ő az Igazi, neki pedig én.. Ami végül is lehet igaz, csak éretlenek voltunk ehhez a kapcsolathoz, ezért is lett vége...
Még mindig nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Ő a másik felem :)
Amúgy volt már 3-4 randim az utóbbi 2 hónapban, de ennyi. Nem lett belőle semmi több, mert senkivel sem érzem magam annyira jól, mint Vele.
Ráadásul az a vicc, hogy mára már rájöttem az elkövetett hibáimra, és teljesen megváltoztam. Most nem lenne semmi probléma köztem és közte...
Csak besz@ri vagyok, és félek felhívni
4 éven át tudtuk, hogy az Igaziak vagyunk egymásnak, de tényleg fiatalok voltunk, és éretlenek ehhez. 5 hónapja szakítottunk 4-edjére... :S Mindig elrontunk valamit annyira, hogy szakítás legyen vége...
Amikor utoljára beszéltem vele azt mondta, hogy nagyon hiányzok neki..
Hagytam időt magamnak. Általában elég 2 hónap, most hagytam 4-et.
Utána gy éreztem, kell egy pasi, vágyok egy szerelemre.. Aztán amikor már révbe ért a dolog, megfutamodtam. Egyszerűen nem jó, bennem van az az érzés, hogy én Őt szeretem, és csak Ő kell.
nem jó dolog ez, én 1,5 évig voltam reménytelenül szerelmes... én hibámból nem lett belőle kapcsi, pedig mind2en akartuk, nekem is voltak kapcsolataim, sőt, 1 éves kapcsolatom is, de mégis néha úgy érzem hogy ő az igazi !
Mára kijózanodtam, és boldogan élek a barátnőmmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!