Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan ütött meg? Megbocsájthatatlan?
Persze, az alkohol nem kifogás, de akkor is.. Ne írjatok már olyat, hogy "3 évig ütött, veled is ez lesz" - ennek a hozzászólónak annyit üzennék, hogy 3 évig engedte hogy üssék.
A kérdező párja viszont 3 év alatt egyszer ütötte meg. Ez egyáltalán nem ugyanaz nem értem hogy hasonlíthatja össze valaki.
És valóban nagyot hibázott, de van aki tanul a hibáiból. Ne általánosítsatok már ennyire.
Van tapasztalatom párkapcsolatokban, több elég hosszú kapcsolatom is volt már. Az igaz, hogy velem még ilyen nem történt, egy férfi sem ütött meg, de minden kapcsolatban vannak problémák, hibázunk, emberek vagyunk. A mostani párom is hibázott már párszor (volt olyan dolog is amivel nagyon megbántott.) Nagyon rosszul esett és gondolkodtam a szakításon, de végül azt mondtam neki, hogy ha még egyszer előfordul akkor végeztünk. Azóta nem követte el kétszer ugyanazt a hibát. Ha fontos neki a párja akkor nem teszi meg újra.
Egy megcsalást sosem tudnék megbocsátani de ezt én még talán megtudnám. És mint már írtam, szerintem nem kellene általánosítani, hogy "mi férfiak" mert ez nem így működik.
Nem azt mondom, hogy most a csaj rögtön béküljön ki vele, de ha a pasi küzd érte, és látja hogy szereti egy próbát talán még megér. Mert ha szereti, akkor nem fogja még egyszer megütni.
11:50 voltam szevasztok.
Az nem tud gondolkodni, aki azt mondja, hogy nem lehet nőt megütni.
Nőt meg lehet ütni, verni, de csak akkor, ha a nő támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!