Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan ütött meg? Megbocsájth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ütött meg? Megbocsájthatatlan?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buli után elmentem a barátommal hozzájuk,nagyon részeg volt,és megkért rá hogy kisérjem el hazájig mert szinte alig tudott lépkedni.Mivel későre járt én haza akartam menni de ő könyörgött hogy maradjak és sehogy sem engedett haza.De én megfogtam magam és ki mentem a szobából,erre ő utánam szaladt,vissza rángatott,leordibált és lekevert 3 pofont.Ugy viselkedett mint aki idegösszeroppanást kapott,azután mikor lenyugodott elkezdett puszilgatni meg simogatni.Ma reggel pedig azt állitja hogy nem emlékszik semmire csak arra hogy veszekedtünk valamiért.Persze én közöltem vele hogy ezek után felejtsen el.De annyira fáj hogy épp az tett velem ilyet akit a legjobban szerettem.
2011. aug. 29. 22:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%
szépen kérlek hagyd el!!Velem is ez volt 3 évig ütött...lelkileg tönkre tett,téged is tönkre fog.Hidd el nekem.Légy erős ne táccolj vissz,mert megteszi még1szer,meg még1szer!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 30. 00:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha maradsz vele tudatosul benne hogy ezt meglehet tenni . Talán még neki is segítesz ezzel , hátha tanul belőle
2011. aug. 30. 08:43
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

Persze, az alkohol nem kifogás, de akkor is.. Ne írjatok már olyat, hogy "3 évig ütött, veled is ez lesz" - ennek a hozzászólónak annyit üzennék, hogy 3 évig engedte hogy üssék.

A kérdező párja viszont 3 év alatt egyszer ütötte meg. Ez egyáltalán nem ugyanaz nem értem hogy hasonlíthatja össze valaki.

És valóban nagyot hibázott, de van aki tanul a hibáiból. Ne általánosítsatok már ennyire.

2011. aug. 30. 11:50
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit az alkoholistákról.
2011. aug. 30. 12:58
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
11:50 nincs tapasztalatod a kapcsolatokba . Mi férfiak és most tegye a szívére a kezét akire ez nem igaz , nagyon könnyen hozzá szokunk ahhoz hogy azt meglehet csinálni ami ellen nem tesznek erőteljesen . Ha mondjuk van egy nagyon köcsög hiába van súlyos testisértés nagyon sokunk megüti a köcsögöt pedig van büntetés csak nem elég . Tudom , hogy más a példa ,de most nem a tettre akarok példálózni hanem hogy mennyire uneffective lenne ha most vissza szaladna a csaj a pasihoz .
2011. aug. 30. 13:09
 26/31 anonim ***** válasza:
65%

Van tapasztalatom párkapcsolatokban, több elég hosszú kapcsolatom is volt már. Az igaz, hogy velem még ilyen nem történt, egy férfi sem ütött meg, de minden kapcsolatban vannak problémák, hibázunk, emberek vagyunk. A mostani párom is hibázott már párszor (volt olyan dolog is amivel nagyon megbántott.) Nagyon rosszul esett és gondolkodtam a szakításon, de végül azt mondtam neki, hogy ha még egyszer előfordul akkor végeztünk. Azóta nem követte el kétszer ugyanazt a hibát. Ha fontos neki a párja akkor nem teszi meg újra.

Egy megcsalást sosem tudnék megbocsátani de ezt én még talán megtudnám. És mint már írtam, szerintem nem kellene általánosítani, hogy "mi férfiak" mert ez nem így működik.

Nem azt mondom, hogy most a csaj rögtön béküljön ki vele, de ha a pasi küzd érte, és látja hogy szereti egy próbát talán még megér. Mert ha szereti, akkor nem fogja még egyszer megütni.

11:50 voltam szevasztok.

2011. aug. 30. 14:12
 27/31 napietus ***** válasza:
én egy megcsalást még hamarabb meg tudnék bocsátani, mint azt, hogy megüssön. nálam nem sok piroslapos dolog van, de ez az egyik (ezen kívül még: nyilvánosan megszégyenít/nem viselkedik megfelelően, meglop/anyagilag átver, családom tagjaival szemben tiszteletlen/bunkó/megkárosítja őket, féltékenykedik/ellenőrízget. nem sok, sztem. a többi mind sárgalapos)
2011. aug. 30. 14:15
 28/31 A kérdező kommentje:
És ami a legrosszabb azt irta üzenetben hogy nem emlékszik semmire,azt sem tudom mit mondjak neki.
2011. aug. 30. 15:17
 29/31 napietus ***** válasza:
mondd azt, hogy nem érdekelnek a kifogásai. egyébként sokkal kevesebben veszítik el tényleg az emlékképeiket alokhol hatására, mint ahányan ezzel védekeznek. szóval esélyes, hogy nagyonis emlékszik. de ha nem, az se mentség.
2011. aug. 30. 16:09
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Az nem tud gondolkodni, aki azt mondja, hogy nem lehet nőt megütni.

Nőt meg lehet ütni, verni, de csak akkor, ha a nő támad.

2011. aug. 31. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!