Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan ütött meg? Megbocsájthatatlan?
Szerintem hagyd ott.Aki nem bír magán uralkodni az nem igazi férfi.Ha nem bírja az alkoholt minek iszik?
Szakíts vele ne azért mert egyszer eljárt a keze,hanem mert egy gyenge jellem és újra meg fogja tenni.Akkor már mindkettőtöknek jobb ha minnél elöbb vége.
Én matt részegen sem ütöttem meg nőt.
Amúgy, ha vissza is menné hozzá csak azzal a feltétellel, hogy soha többé nem iszik. Ha nem állja meg, akkor újra elő fog fordulni.
Bár szerintem jobb ha otthagyod.
Részeg ember mondatai azok, mint józan ember gondolatai.
3 év 3 pofon nem rejtélyes?naponta 3x maszturbálok. 33. nap nincs egy hónapban furcsa... 3+3=6 6.hónap vége egy évnek a fele. érdekes egybeesések 6 hónap az 180+ nap, 180nap alatt
540x verem ki furcsaaa..
Nem emlékszik mit tett, józanul valószínűleg soha nem tenne ilyet. Most először történt ilyesmi és alkohol hatása alatt állt. Én nem szakítanék, de megmondanám neki, hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége, ezért ne igyon többet ilyen sokat. Nagy hiba volt, de nem megbocsáthatatlan szerintem. (ha még egyszer megtörténne én sem gondolkodnék de egy esélyt még kapna)
20L
Kezet emelni egy nőre? Nem létezik olyan körülmény amiért jogos lenne megütni egy nőt.
Véleményem szerint, aki egyszer megteszi, az megteszi még egyszer.
Jól döntöttél, az alkohol nem kifogás.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!