Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan ütött meg? Megbocsájth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ütött meg? Megbocsájthatatlan?

Figyelt kérdés
Tegnap este egy buli után elmentem a barátommal hozzájuk,nagyon részeg volt,és megkért rá hogy kisérjem el hazájig mert szinte alig tudott lépkedni.Mivel későre járt én haza akartam menni de ő könyörgött hogy maradjak és sehogy sem engedett haza.De én megfogtam magam és ki mentem a szobából,erre ő utánam szaladt,vissza rángatott,leordibált és lekevert 3 pofont.Ugy viselkedett mint aki idegösszeroppanást kapott,azután mikor lenyugodott elkezdett puszilgatni meg simogatni.Ma reggel pedig azt állitja hogy nem emlékszik semmire csak arra hogy veszekedtünk valamiért.Persze én közöltem vele hogy ezek után felejtsen el.De annyira fáj hogy épp az tett velem ilyet akit a legjobban szerettem.
2011. aug. 29. 22:25
1 2 3 4
 11/31 napietus ***** válasza:
100%
egy darabig biztos hiányozni fog, de ha meginognál abban, hogy jól döntöttél, csak gondolj vissza arra az estére, amikor ez a tahó részegen üvöltözött veled és megütött.
2011. aug. 29. 22:35
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd ott.Aki nem bír magán uralkodni az nem igazi férfi.Ha nem bírja az alkoholt minek iszik?

Szakíts vele ne azért mert egyszer eljárt a keze,hanem mert egy gyenge jellem és újra meg fogja tenni.Akkor már mindkettőtöknek jobb ha minnél elöbb vége.

2011. aug. 29. 22:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Hát mostmár közöltem vele hogy vége,de akkor is nagyon fáj.
2011. aug. 29. 22:40
 14/31 Dr. Endressy László ***** válasza:
100%

Én matt részegen sem ütöttem meg nőt.

Amúgy, ha vissza is menné hozzá csak azzal a feltétellel, hogy soha többé nem iszik. Ha nem állja meg, akkor újra elő fog fordulni.

Bár szerintem jobb ha otthagyod.

Részeg ember mondatai azok, mint józan ember gondolatai.

2011. aug. 29. 22:42
 15/31 anonim ***** válasza:
44%

3 év 3 pofon nem rejtélyes?naponta 3x maszturbálok. 33. nap nincs egy hónapban furcsa... 3+3=6 6.hónap vége egy évnek a fele. érdekes egybeesések 6 hónap az 180+ nap, 180nap alatt

540x verem ki furcsaaa..

2011. aug. 29. 22:43
 16/31 anonim ***** válasza:
53%

Nem emlékszik mit tett, józanul valószínűleg soha nem tenne ilyet. Most először történt ilyesmi és alkohol hatása alatt állt. Én nem szakítanék, de megmondanám neki, hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége, ezért ne igyon többet ilyen sokat. Nagy hiba volt, de nem megbocsáthatatlan szerintem. (ha még egyszer megtörténne én sem gondolkodnék de egy esélyt még kapna)

20L

2011. aug. 29. 22:50
 17/31 anonim ***** válasza:
18%
aki hagyja magát az meg is érdemli... ennyi.
2011. aug. 29. 22:50
 18/31 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyom magam,de nem birtam semmit tenni mikor sokkal erősebb tölem,még megszökni sem birtam tőle.
2011. aug. 29. 22:59
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő szerintem szakítani kell vele aki meg teszi az máskor is én ha részeg vagyok is akkor se tennék ilyet! Hiába volt rossz gyerek kora az neked csak rossz lesz később gondolj a jövődre nehogy úgy járj hogy később alkoholista felesége leszel aki ver és késbb bonyolultabb lesz lszakadni
2011. aug. 29. 23:00
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

Kezet emelni egy nőre? Nem létezik olyan körülmény amiért jogos lenne megütni egy nőt.

Véleményem szerint, aki egyszer megteszi, az megteszi még egyszer.

Jól döntöttél, az alkohol nem kifogás.

14/F

2011. aug. 30. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!