Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egész nap csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egész nap csak velem sms-ezne, chatelne velem, miegymás. Mit csináljak, egyáltalán normális ez?

Figyelt kérdés

Az előző barátnőmnél is ez volt a gond, végül szakítottunk is miatta. A konkrét helyzet nála az volt, hogy szinte egész nap, megállás nélkül nekem írogatott. Ha fent voltam msnen, akkor ott. Ha nem, akkor smsben. Nagyon idegesített már, mondtam is neki, hogy bár sajnos a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, csak legfeljebb egy héten kétszer-háromszor, ne írogasson nekem egész nap, mert nagyon idegesít. Képzeljétek el, milyen, amikor nem bírtok semmit csinálni (pihenni, nyugodtan enni se), mert prüttyög az msnen, jön az sms és kérdezi, hogy mi újság (azon a napon már kismilliomodszor), mit csinálok. Ha meg nem írok, akkor meg kitört nála a világvége, elkönyveli, hogy haragszom rá. Véget is vetettünk ennek a kapcsolatnak.

Na de lett új barátnőm és bár ő nem ilyen kaliberrel, de csinálja. Ha mondjuk két órára elmegyek itthonról és bekapcsolva marad a gép, akkor mire hazaérek már készen vár a kérdés a képernyőn, hogy mi újság. Egyszerűen nem lehetne azt, hogy egy nap beszélünk egyszer, tíz percet, hisz nem történik velem semmi kirobbanóan érdekes. Ha meg igen, azt úgyis inkább élőben szeretem elmesélni, mert úgy hitelesebb.

Mit tegyek, hogy ne legyen ennek a kapcsolatomnak is ez a vége? :S

Bennem van a hiba, hogy egy idő után idegesít a napi szinten történő üzeneteváltogatás???

Nagyon szar, hogy már egy játékot se nyithatok ki, mert tudom, hogy úgyis ki kell lépjek mert pittyeg a face, vagy msn...

Köszi szépen előre is! Én 17/F, a jelenlegi barátnőm 16/L (előző 14/L)

2011. aug. 29. 18:52
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

"Na ezzel is bebizonyítottad, hogy hülyeségeket írsz, mert az érveid csak találgatások."

Ezt már legalább háromszor elsütötted (egyszer sem bizonyult igaznak). Ne ismételd már önmagad, mert rém unalmas. Elég baj, ha magántitok, hogy van-e barátnőd (mert ha éppenséggel még van is, ezzel azt fejezed ki, hogy szégyelled őt). Ha lenne már megmondtad volna, hidd el.

Itt az egyedüli aki leégeti magát, az te vagy, a folyamatos idézgetéseiddel és azzal, hogy próbálod nekem "megmondani a tutit". Én nem találgatok, egyszerűen csak megmondom, mi az észrevételem, mert én is így viselkedtem az első barátnőm előtt (véletlen sem mondtam volna, hogy még nincs/nem volt). Ez nem szégyen.

Az pedig, hogy az életkorodra kíváncsi vagyok, szerintem normális, ez egyáltalán nem kellene, hogy titok legyen, legfeljebb csak akkor, ha nő vagy (azoktól nem illik megkérdezni), de feltételezem ennek ellentétét, mivel azt mondtad, hogy a tőlem "elmenekült" lányok mehetnének hozzád. A kérdésben ott az én korom is, kemény 17 éves vagyok. És te, kedves válaszoló, hanyadik évedet taposod? (Kibírod-e, hogy ne idézz be ebből a válaszomból semmit?)

2011. szept. 7. 09:37
 42/45 anonim ***** válasza:
57%

18:37

És ezt pont te írod? :D Marhára nevetséges vagy. Ennyire szánalmas és nevetséges dolgot már csak a kérdező tud írni. :)

Én már megválaszoltam a kérdező problémáját. Nem tehetek róla, hogy a kérdezőnek fáj az igazság, és ez nagyon frusztrálja őt, ezért kényszerből ír valamit, hogy ezzel oldja a saját feszültségét.

2011. szept. 7. 16:22
 43/45 anonim ***** válasza:
57%

"Ezt már legalább háromszor elsütötted (egyszer sem bizonyult igaznak)."

Ennek ellenére még mindig nem tudod felfogni, mert gyenge az agyad hozzá. Az is benne van a dologban, hogy fáj neked az igazság, és ezért húzod el itt a dolgokat. Hiába fáj neked, én tényt közöltem veled.

"Elég baj, ha magántitok, hogy van-e barátnőd (mert ha éppenséggel még van is, ezzel azt fejezed ki, hogy szégyelled őt). Ha lenne már megmondtad volna, hidd el. "

Én nem te vagyok, hogy a magánéletemről beszámolót tartsak másoknak. A másik, meg hogy nem hagyom hogy eltereld a szót, mert ez a kérdés rólad szól.

"Itt az egyedüli aki leégeti magát, az te vagy, a folyamatos idézgetéseiddel és azzal, hogy próbálod nekem "megmondani a tutit"."

Sajnos a folyamatos idézgetéssel történő szádba rágás is kevés neked. Ez már az agyhalottságodra utal.

"Én nem találgatok, egyszerűen csak megmondom, mi az észrevételem, mert én is így viselkedtem az első barátnőm előtt (véletlen sem mondtam volna, hogy még nincs/nem volt). Ez nem szégyen. "

Ne magadból indulj ki! Pon Kit érdekel, hogy te hogy viselkedtél? Abból a hitedből, hogy más ugyanolyan, mint te, innen jön a találgatásaidnak egy része. Szóval ezt is bebuktad.

"Az pedig, hogy az életkorodra kíváncsi vagyok, szerintem normális, ez egyáltalán nem kellene, hogy titok legyen,"

Ez egy anonim oldal, nem?! Ha nem akarom, akkor nem közlök magántitkokat.

"legfeljebb csak akkor, ha nő vagy (azoktól nem illik megkérdezni),"

Ez meg úgy baromság, ahogy van. Nőtől is ugyanúgy meg lehet kérdezni, hogy hány éves. Ha akar válaszol, ha nem, akkor nem.

"de feltételezem ennek ellentétét, mivel azt mondtad, hogy a tőlem "elmenekült" lányok mehetnének hozzád."

Csoda! Tényleg nagyon nagy csoda, hogy te rá tudtál jönni valamire, még akkor is, ha az egy dolog, ráadásul elég nyilvánvaló dolog. Nálad ez csoda!

"Kibírod-e, hogy ne idézz be ebből a válaszomból semmit?"

Ha eddig nem idéztem volna semmit, akkor még arra sem jöttél volna rá, amire az előbb azt írtam, hogy csoda. Ebből következik, hogy a te érdekedben kell idézni.

2011. szept. 7. 16:27
 44/45 A kérdező kommentje:

Emberke, te nagyon kész vagy! De a legkomolyabban. Nem bírod ki, hogy ne kötekedj, mégha ezt szalonképes és diplomatikus módon is teszed.

Nekem nem fáj az igazság (inkább örülök, hogy még időben szakítottam - akármit mondhatsz), boldog vagyok a mostani barátnőmmel, mert NEM TAPAD RÁM és képes békén hagyni ha kérem - hogy a kérdéssemmel is foglalkozzunk. :)

Az életkor leírása pedig még nem igazán tartozik a magánélet feltárásába. Azt, hogy van-e barátnőd, nem értem miért nehéz megmondani. Ha tőlem megkérdezik, én megmondom, hogy van (vagy nincs, ha épp nincs - nem szégyen ez). És legalább tudnám, hogy amiket még a kérdéssel kapcsolatban írtál, azok tapasztalaton alapulnak, vagy csak odaírtad őket, hogy "keményen" beszólj.

Azzal, hogy agyhalottnak nevezel, szerintem csak a saját magad minősíted. Én igyekeztem neked normálisan írni, de eléggé provokáló a hangnemed és a modorod, nem lehet rá indulatmentesen írni.

És furcsa, hogy az összes válaszoló közül csak szerinted vagyok hülye (még ha ezt nyíltan nem is írtad, de eléggé ez jön le a hangnemedből).

2011. szept. 7. 20:26
 45/45 anonim ***** válasza:
57%

"Nem bírod ki, hogy ne kötekedj"

Most is te kötekedsz. Fölöslegesen vitázol.

"Nekem nem fáj az igazság (inkább örülök, hogy még időben szakítottam - akármit mondhatsz),"

Most te nem tudod mi az igazság? Azt akarod, hogy újraidézzem saját magam?

"boldog vagyok a mostani barátnőmmel, mert NEM TAPAD RÁM és képes békén hagyni ha kérem - hogy a kérdéssemmel is foglalkozzunk."

Ez a mondatod viszont ellentmond a saját kérdésedben közölt dolgoknak. :)

"Az életkor leírása..." (rövidítés)

Itt a magánéleti kérdés csak kis mértékben van jelen. Az a nagy probléma ezzel kapcsolatban, amit az előbb már leírtam neked: rám akarod terelni a szót, holott a kérdés/téma rólad szól.

"vagy csak odaírtad őket, hogy "keményen" beszólj."

Én senkinek nem szoktam olyasmi miatt írni, hogy "keményen beszóljak". Lehet, hogy te ezt szoktad. Ezt onnan feltételezem, hogy az előbb is magadból indultál ki a rám irányuló állításodban.

"Én igyekeztem neked normálisan írni"

Hahaha. Ugye most csak vicceltél?

"de eléggé provokáló a hangnemed és a modorod"

Maximom olyan, mint amilyen a tied. Ennek az az oka, hogy le kellett süllyednem a szintedre, hátha ez segít neked.

"És furcsa, hogy az összes válaszoló közül csak szerinted vagyok hülye (még ha ezt nyíltan nem is írtad, de eléggé ez jön le a hangnemedből"

A többi válaszoló azt írta, amit te látni akartál, függetlenül attól, hogy valóság-e. Ha te hülyének érzed magad, amiért - ismétlem - a szádba rágom az igazságot, amit semmilyen ponton nem tudsz cáfolni, de nem bírod/akarod elfogadni, hát akkor az a te dolgod, ha így érzel.

2011. szept. 7. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!