Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egész nap csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egész nap csak velem sms-ezne, chatelne velem, miegymás. Mit csináljak, egyáltalán normális ez?

Figyelt kérdés

Az előző barátnőmnél is ez volt a gond, végül szakítottunk is miatta. A konkrét helyzet nála az volt, hogy szinte egész nap, megállás nélkül nekem írogatott. Ha fent voltam msnen, akkor ott. Ha nem, akkor smsben. Nagyon idegesített már, mondtam is neki, hogy bár sajnos a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, csak legfeljebb egy héten kétszer-háromszor, ne írogasson nekem egész nap, mert nagyon idegesít. Képzeljétek el, milyen, amikor nem bírtok semmit csinálni (pihenni, nyugodtan enni se), mert prüttyög az msnen, jön az sms és kérdezi, hogy mi újság (azon a napon már kismilliomodszor), mit csinálok. Ha meg nem írok, akkor meg kitört nála a világvége, elkönyveli, hogy haragszom rá. Véget is vetettünk ennek a kapcsolatnak.

Na de lett új barátnőm és bár ő nem ilyen kaliberrel, de csinálja. Ha mondjuk két órára elmegyek itthonról és bekapcsolva marad a gép, akkor mire hazaérek már készen vár a kérdés a képernyőn, hogy mi újság. Egyszerűen nem lehetne azt, hogy egy nap beszélünk egyszer, tíz percet, hisz nem történik velem semmi kirobbanóan érdekes. Ha meg igen, azt úgyis inkább élőben szeretem elmesélni, mert úgy hitelesebb.

Mit tegyek, hogy ne legyen ennek a kapcsolatomnak is ez a vége? :S

Bennem van a hiba, hogy egy idő után idegesít a napi szinten történő üzeneteváltogatás???

Nagyon szar, hogy már egy játékot se nyithatok ki, mert tudom, hogy úgyis ki kell lépjek mert pittyeg a face, vagy msn...

Köszi szépen előre is! Én 17/F, a jelenlegi barátnőm 16/L (előző 14/L)

2011. aug. 29. 18:52
1 2 3 4 5
 11/45 napietus ***** válasza:
41%

szerintem mondd el neki. ha értelmes, megérti, ha annyira buta, hogy ennyit nem fog fel, akkor meg kár is tovább erőltetni ezt a dolgot.

egyébként én elhiszem, hogy zavar, engem is idegesítene.

2011. aug. 29. 21:57
 12/45 anonim ***** válasza:
64%

Nem érdemled meg azt a lányt. Inkább küldd hozzám. Jobb lesz neki velem.

Legalább a volt barátnődnek sikerült megszabadulnia tőled.

2011. aug. 30. 12:32
 13/45 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszönöm szépen a kommentárod. Látod, ezért nem volt neked még életedben barátnőd. De ha majd egyszer lesz, akkor belátod te is, hogy bizony nekem azért valamiben igazam van.

A volt barátnőmmel pedig én szakítottam, viszont nem azért, hogy te itt verd rá a nyálad, megvolt rá az okom.

Kíváncsi vagyok melyik lány lesz rá a vállalkozó, hogy "megfojtsd" a "szereteteddel".

2011. aug. 30. 21:17
 14/45 anonim ***** válasza:
46%

"Látod, ezért nem volt neked még életedben barátnőd."

Ezzel el is vesztetted a kommentjeid hitelességét. Lebuktál, hogy csak találgatsz.

A lényeg, hogy megszabadult tőled a volt barátnőd. Mással valószínűleg jobb lesz neki.

"Kíváncsi vagyok melyik lány lesz rá a vállalkozó, hogy "megfojtsd" a "szereteteddel"."

Ebből is az bizonyosodott be, hogy nem való neked barátnő. És az is bebizonyosodott, hogy a te jelenlegi "barátnődnek" velem jobb lenne.

2011. aug. 30. 21:31
 15/45 napietus ***** válasza:
21%
21:31-es, miért lenne jobb? Te sem viselnéd el hosszú távon, ahogy senki. fojtogató és nyomasztó érzés lehet.
2011. aug. 30. 21:39
 16/45 A kérdező kommentje:

Nem találgattam! A mondat végi írásjelből is látszik, hogy kijelentettem a dolgot.

Megszabadult tőlem? Khm.. Én "szabadultam" meg tőle, nem tudom még hányszor mondjam.

Ha meg ennyire biztos vagy benne, hogy a lányoknak hűdejó lenne veled, akkor miért nincs barátnőd? Szerezz magadnak szépen egy csajt, akit majd szeretgethetsz kedvedre.

Egyébként furcsa, hogy nekem nem való barátnő, viszont nekem, veled ellentétben van. :)

2011. aug. 30. 23:28
 17/45 anonim ***** válasza:
57%

"Nem találgattam! A mondat végi írásjelből is látszik, hogy kijelentettem a dolgot."

Éppen ezaz, hogy valósággal ellentétes dolgot állítottál. Vagyis találgattál.

"Megszabadult tőlem? Khm.. Én "szabadultam" meg tőle, nem tudom még hányszor mondjam."

Ezzel együtt ő is megszabadult tőled. Ezt nem tudod felfogni? Hányszor mondjam? Ő csak jól járt azzal, hogy kidobtad.

"Ha meg ennyire biztos vagy benne, hogy a lányoknak hűdejó lenne veled, akkor miért nincs barátnőd? Szerezz magadnak szépen egy csajt, akit majd szeretgethetsz kedvedre."

Nem tudsz olvasni? Én a te barátnődről írtam. Neki biztos, hogy jobb lenne velem.

"Egyébként furcsa, hogy nekem nem való barátnő, viszont nekem, veled ellentétben van. :)"

Igen, furcsa hogy ezt írod, mert te olyan lányt szedtél föl, aki nem neked való, ezért siránkozol itt, hogy előbb-utóbb esetleg szakítani fogsz vele is amiért szeret. Nem hinném, hogy sokáig fog tartani ez a kapcsolatod.

2011. aug. 31. 01:29
 18/45 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm az oktatást. Látom veled lehetetlen úgy beszélni, hogy ne forgasd ki a másik ember szavait. Ilyen felfogással, mint a tiéd, (bocsi az előítéletért és az általánosításért) a szemüveges, pattanásos, kocka gyerkőcök vannak, akik minden csajba szerelmesek lesznek aztán még hozzászólni sincs bátorságuk.

Nem vagyok a szeretet ellen, sőt. Csak, tudod mindennek megvan egy egészséges mértéke, amit a volt barátnőm nem éppen tartott be. Ezért került "lapátra". Lehet, hogy jobb neki nélkülem. Már bocs a kifejezésért, lesz*rom. Te sem lennél oda, ha minden percben jönne egy sms, nem győznél válaszolni és egy rohadt szabad perced nem lenne, vagy, ugyan ki nem mondva, de féltékenyek lennének a haverjaidra és minden meg nem válaszolt sms után jönne a durcizás. Ez nem egészséges. És ezt szeretném a mostani kapcsolatomnál elkerülni. De tőled választ nem kaptam, csak "oltást". Ha kötekedni akarsz, menj oda egy skinheadhez és cigányozd le, ne egy értelmesen megfogalmazott és összerakott kérdésre adj ügyetlen választ!

2011. aug. 31. 19:38
 19/45 anonim ***** válasza:
46%

Látom nagyon fáj neked az igazság. Annyira, hogy újabb találgatásokban mész, hogy levezesd a feszültséged és eltereld a figyelmed.

"Nem vagyok a szeretet ellen, sőt. ..."(rövidítés)

Éppen ezért mondom, hogy nem való neked az a lány. Annak a lánynak jobb lesz, ha megszabadul tőled. Hiába fáj, és nem akarod felfogni, de ez az igazság.

"De tőled választ nem kaptam, csak "oltást". Ha kötekedni akarsz, menj oda egy skinheadhez és cigányozd le, ne egy értelmesen megfogalmazott és összerakott kérdésre adj ügyetlen választ!"

Nem a válasz az ügyetlen, hanem csak te nem akarod felfogni, mert annyira fáj neked. A válaszom a valóságról szól, ha tetszik ha nem..

2011. aug. 31. 20:17
 20/45 A kérdező kommentje:
Hmm-hmm, akkor csak egy kérdésre adj választ. Miért lesz jobb a lánynak, meg úgy általában a gyengébbik nemnek, ha nem találkoznak/megszabadulnak tőlem?
2011. aug. 31. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!