Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egész nap csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egész nap csak velem sms-ezne, chatelne velem, miegymás. Mit csináljak, egyáltalán normális ez?

Figyelt kérdés

Az előző barátnőmnél is ez volt a gond, végül szakítottunk is miatta. A konkrét helyzet nála az volt, hogy szinte egész nap, megállás nélkül nekem írogatott. Ha fent voltam msnen, akkor ott. Ha nem, akkor smsben. Nagyon idegesített már, mondtam is neki, hogy bár sajnos a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, csak legfeljebb egy héten kétszer-háromszor, ne írogasson nekem egész nap, mert nagyon idegesít. Képzeljétek el, milyen, amikor nem bírtok semmit csinálni (pihenni, nyugodtan enni se), mert prüttyög az msnen, jön az sms és kérdezi, hogy mi újság (azon a napon már kismilliomodszor), mit csinálok. Ha meg nem írok, akkor meg kitört nála a világvége, elkönyveli, hogy haragszom rá. Véget is vetettünk ennek a kapcsolatnak.

Na de lett új barátnőm és bár ő nem ilyen kaliberrel, de csinálja. Ha mondjuk két órára elmegyek itthonról és bekapcsolva marad a gép, akkor mire hazaérek már készen vár a kérdés a képernyőn, hogy mi újság. Egyszerűen nem lehetne azt, hogy egy nap beszélünk egyszer, tíz percet, hisz nem történik velem semmi kirobbanóan érdekes. Ha meg igen, azt úgyis inkább élőben szeretem elmesélni, mert úgy hitelesebb.

Mit tegyek, hogy ne legyen ennek a kapcsolatomnak is ez a vége? :S

Bennem van a hiba, hogy egy idő után idegesít a napi szinten történő üzeneteváltogatás???

Nagyon szar, hogy már egy játékot se nyithatok ki, mert tudom, hogy úgyis ki kell lépjek mert pittyeg a face, vagy msn...

Köszi szépen előre is! Én 17/F, a jelenlegi barátnőm 16/L (előző 14/L)

2011. aug. 29. 18:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
46%

Hmmm. Még mindig nem egyértelmű? (Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.)

Először is én nem beszéltem általánosságban a gyengébbik nemről. Én a te barátnődről beszéltem.

Csak röviden mondom el, miért lenne jobb a barátnődnek velem: én nem siránkoznék azon, hogy szeret. Sőt, azért lenne jó.

Te nem a neked megfelelő lányt szedted föl. Neked olyan való, aki alig foglalkozna veled.

2011. aug. 31. 21:01
 22/45 A kérdező kommentje:

Milyen szeretet az, hogy egész nap le se száll rólam, hmm?? Kimegyek a szobámból és a facebook chat már 99-nél tart, mindegyikben hisztizik, hogy hol vagyok. Nem lehetek (és nem is leszek) a nap minden pillanatában ott, hogy írjak neki.

Szerintem neked nem volt még ilyen lánnyal dolgod, aki naponta 50-szer képes rád írni.

2011. aug. 31. 21:35
 23/45 napietus ***** válasza:
0%
jól látod, tuti nem volt neki ilyen, ezt csak az tudja, milyen zavaró, aki átélte.
2011. aug. 31. 21:36
 24/45 anonim ***** válasza:
26%
ne foglalkozz ezzel a hasztalan válaszadóval, mert nem tudja, milyen is lehet ez a folytonos "ba**tatás"... egyébként nem beszéltél még erről a bnőddel?
2011. szept. 1. 17:14
 25/45 anonim ***** válasza:
64%

17:14

"ne foglalkozz ezzel a hasztalan válaszadóval, mert nem tudja, milyen is lehet ez a folytonos "ba**tatás"... egyébként nem beszéltél még erről a bnőddel?"

Na ez a válaszod kiváló példa volt arra, hogy milyen egy haszontalan válasz. Saját magad járatod le.

2011. szept. 1. 17:19
 26/45 A kérdező kommentje:

"Na ez a válaszod kiváló példa volt arra, hogy milyen egy haszontalan válasz. Saját magad járatod le."

Én ebben a válaszban nem látok hasznot, hisz abszolútt nem fogalkozik a kérdéssel. Te járatod le magad azzal, hogy itt erősködsz (persze diplomatikusan).

2011. szept. 1. 20:51
 27/45 anonim ***** válasza:
46%

Én reagáltam a 17:14-re. Viszont ő volt az, aki a kérdés helyett velem foglalkozott.

Én meg adtam választ a kérdésedre, még a szádba is rágtam, de te nem akarod elfogadni, mert fáj. (Most meg azzal akarod levezetni a feszültséged, hogy azt hajtogatod, amit a korábbi válaszoló.)

Szóval gondolkozz, mielőtt írsz valamit, mert csak lejáratod magad te is (mint a másik válaszoló).

2011. szept. 1. 21:16
 28/45 anonim ***** válasza:
27%
sztem meg Te járatod le magad ;) én ugyanis már korábban is válaszoltam, és mint "korábbi hozzászóló" reagáltam az itt leírt beszélgetésekre... vagy talán nem szabad?! megtiltod, hogy egy nem is általad feltett kérdésre válaszoljak? :D szóval válaszoltam már korábban: A válasz megírásának időpontja: 08-29 19:25...
2011. szept. 1. 23:55
 29/45 A kérdező kommentje:
Rendben, én ráuntam erre az értelmetlen szócsatára, kedves 21:16. Egyébként ha már így témánál voltunk, említetted, hogy a feltételezésem, miszerint nincs barátnőd, helytelen. Szóval, van barátnőd? (Ha nincs, akkor egyáltalán volt?) Meg így ezek után a korodra is kíváncsi lennék. Köszi.
2011. szept. 2. 00:05
 30/45 anonim ***** válasza:
42%
Ja, és még annyi, ha nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatod, akkor ne is válaszolj, mert felesleges.
2011. szept. 2. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!