Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egész nap csak velem sms-ezne, chatelne velem, miegymás. Mit csináljak, egyáltalán normális ez?
Az előző barátnőmnél is ez volt a gond, végül szakítottunk is miatta. A konkrét helyzet nála az volt, hogy szinte egész nap, megállás nélkül nekem írogatott. Ha fent voltam msnen, akkor ott. Ha nem, akkor smsben. Nagyon idegesített már, mondtam is neki, hogy bár sajnos a távolság miatt nem tudunk minden nap találkozni, csak legfeljebb egy héten kétszer-háromszor, ne írogasson nekem egész nap, mert nagyon idegesít. Képzeljétek el, milyen, amikor nem bírtok semmit csinálni (pihenni, nyugodtan enni se), mert prüttyög az msnen, jön az sms és kérdezi, hogy mi újság (azon a napon már kismilliomodszor), mit csinálok. Ha meg nem írok, akkor meg kitört nála a világvége, elkönyveli, hogy haragszom rá. Véget is vetettünk ennek a kapcsolatnak.
Na de lett új barátnőm és bár ő nem ilyen kaliberrel, de csinálja. Ha mondjuk két órára elmegyek itthonról és bekapcsolva marad a gép, akkor mire hazaérek már készen vár a kérdés a képernyőn, hogy mi újság. Egyszerűen nem lehetne azt, hogy egy nap beszélünk egyszer, tíz percet, hisz nem történik velem semmi kirobbanóan érdekes. Ha meg igen, azt úgyis inkább élőben szeretem elmesélni, mert úgy hitelesebb.
Mit tegyek, hogy ne legyen ennek a kapcsolatomnak is ez a vége? :S
Bennem van a hiba, hogy egy idő után idegesít a napi szinten történő üzeneteváltogatás???
Nagyon szar, hogy már egy játékot se nyithatok ki, mert tudom, hogy úgyis ki kell lépjek mert pittyeg a face, vagy msn...
Köszi szépen előre is! Én 17/F, a jelenlegi barátnőm 16/L (előző 14/L)
23:55
Lehet, hogy korábban válaszoltál, de most újra visszajöttél de ezúttal a témától eltérő, kötözködő hülyeségeiddel.
Arról nem is beszélve, hogy én teljes magyarázatot adtam a kérdező problémájára, még a szájába is rágtam, és akkor jöttél te. Fölöslegesen járatod le magad.
"na én ezt befejeztem, kedves válaszoló!"
Örömmel látom, szép válaszodat. :)
"nagyon szép estét kívánok Neked."
A szép este megvan nekem, de remélem neked is, ha jó leszel. :D
22:26
A frissen vásárolt nénicskével? :)
"látom, neked más hobbid sincs, mint hogy bemásolgatod mindenki válaszát, és mondatról mondatra reagálsz..."
Hát aki nehéz felfogású, agyhalott, az csak így képes feldolgozni az agyában a szöveget. De ezek szerint még ez is kevés, bár ha nem így tettem volna, akkor te még annyit sem értenél meg belőle, hogy egyáltalán neked írok. :D
Akkor nekem ne kelljen már magamat idézgetnem. Feltettem egy kérdést neked, csak nézz kicsit visszább.
Van-e barátnőd? És a korodra is kíváncsi lennék.
"Na erre már nem mer válaszolni, mivel itt meg ő égne be, hogy itt játssza a Janit és nincs is neki ilyen téren tapasztalata."
Na ezzel is bebizonyítottad, hogy hülyeségeket írsz, mert az érveid csak találgatások.
Pont te nem vagy képes érdemben reagálni azokra a tényekre, amikkel én szembesítettelek téged. Ehelyett a figyelem elterelése céljából visszakérdezel a magántitkaimra, mert ezzel próbálod elkerülni a leégésed. Így kiderült, hogy csak még jobban lejárattad magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!