Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy sokat együttvagyunk?
Én és a párom elég sűrűn együttvagyunk. Szeretjük egymást, jólérezzük egymással magunkat, már lassan 1 éve. Minden oké közöttünk, ő az első párom akivel ennyire elvagyok. Viszont anyám, amióta összejöttem a páromnmal egyfolytában frusztrál. Hogy miért vagyunk együtt ilyen sokat, meg hogy minek, hisz nemvagyunk élettársak, nem kellene minden nap találkozni stb stb. Már kezd kicsit idegelni a dolog. Anya és apa jön azzal a szöveggel hogy legyek olyan mint régen, kislány koromban, aki egész nap itthon ül, és nem ,,pasizik". Sosem voltam bulizós lány, nemis nagyon járok el, nagyon ritkán, akkoris időben hazaérek, szal nem mondható el hogy kicsapongó életet éltem/élek. Most azzal jönnek hogy készüljek a sulira, és suli időbe ne találkozzunk. Ami megoldhatatlan, hisz osztálytársak vagyunk, és azt tervezzük hogy majd együtt tanulunk, és akkor se nekem, se páromnak nem lesz gondja a jegyeivel. Viszont ősök egyre rosszabb szemmel követik a kapcsolatomat. Mellesleg anya nem bírja párom, unszimpatikus neki, pedig nem egy szívességet kért már páromtól és párom segített is neki, ez nagyon idegesít, hogy kétszínűsködik anya. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
17/L
Ezért sem vagy könnyű helyzetben. Engem konkrétan nem érdekelt, amikor eljöttem, hogy mit gondolnak rólam, a pasimról...stb. Ez 4 éve volt. Mindenféle k.rvának elhordtak és hogy többet látni sem akarnak. (Szerencsére azóta az utóbbi dolog be is lett tartva.) Mondjuk nálunk a szülőkkel más bajok is voltak... De azóta boldog és kiegyensúlyozott vagyok a párommal.
Nekem megváltás volt az, hogy eljöttem és azóta sem hallok felőlük.
Nekem a párom a családom és a barátaim a támaszom.
Aki azt válaszolta, hogy ne törődj a szüleiddel azt ne vedd figyelembe. Igen is amíg otthon laksz és az ő kenyerét eszed addig igen is van beleszólásuk a dolgaidba. Neked meg okosnak kell lenned és ügyesen csinálni a találkozókat stb.
Az együtt tanulást meg szépen felejtsd el mert az ölelkezésbe és csókolózásba fog fulladni MINIMUM :) Ha ezt már mondtad nekik akkor főleg ezért is pöccenhettek be.
Amúgy meg féltik a kislányukat tök normális reakció, beszélhetnél velük, hogy már nem az a kis pisi vagy és hello felnőttem vagy vmi ilyesmi.
Hát, nemtudom mi lesz.. =/
Utolsó válaszoló, igen ez így van, van sajnos beleszólásuk, de eléggé elvetették a súlykot... Már azis baj volt hogy kielégítettük egymást párommal, és anya felhozta, hogy miaz hogy azért jön a fiú hogy kielégítsem, stb stb, tehát direkt kilesett, hallgatózott... :S Ha nem csinálna ilyeneket, meg sem szólalmék. Az együtt tanulást összehoztuk, énis és ő is feljavított a jegyein.
Át tudom érezni a helyzetedet. -.-" Jelenlegi párommal már több, mint másfél éve együtt vagyunk, soha nem veszekedtünk, és igen NORÁLISAN is tudtunk együtt tanulni!
Az ő családja elég érdekes, ott az eltartó a nagybátyja, és ő az, aki mindenen problémázik. Ha eljön hozzám az a baja, ha nem jön, az a baja, ha ott vagyok akkor az, h meg egy héten egynél többször alszik nálam, akkor meg kiveri a balhét, hogy miért nem otthon van inkább... és ez aztán néha elég rendesen rosszul esik mindkettőnknek T_T. Sokszor e miatt nem tudtunk találkozni vagy együtt lenni.
Mi sem találunk erre megoldást, holott ő 26 lesz, én meg 21 még idén. És látod, hogy másnál is van ilyen probléma.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy ülj le anyuddal, DE CSAK VELE. Mutasd meg neki a bizonyítványodat, a jegyeidet, és mond el, hogy mit érzel a fiú iránt. Bár előtte érdemes lesz kiborulnod (színészkedés, akár még eljátszhatod a depresszióst és hangoztathatod is, hogy ez miattuk van és ők tehetnek arról, h itt tartasz), és kösd kis, hogy nem szólhat közbe.
Tudasd vele, hogy te sem maradsz örökre velük és nem leszel ápolónő. 4-ebn vagytok testvérek könyörgöm. Ha más nem akkor megmondod nekik, hogy akkor most már érted, hogy a tesóid miért nem akartak otthon maradni... -.-
Drasztikus eszközökkel még elérhetsz valamit, mert 17 éves létedre nem tehetnek ki az utcára. Sztem ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor mindent tegyél meg érte. És drukkolok neked :)
Köszönöm a válaszokat!
Nos, akkor legalább nem érzem egyedül magam a helyzettel.. :) Az én anyum már 54 éves lesz, szóval nem mai gondolkozású és nehéz vele dűlőre jutni. Leültem vele, beszélgettünk, és megbeszéltük a dolgokat, bár ő azt mondta, hogy ha ittlesz a barátom és ha meglátja hogy rajta ülök, vagy ,,henyélünk" tanulás helyett, akkor hazaküldi. Tehát itthon nem igazán lehet magánéletem úgy érzem.. De igyekszem jól tanulni.. 4,0 az átlagom, tavaly 4,2 volt, ez az egyik probléma hogy rontottam.. Pedig nem is sokat. :S De ebben az évben ráhúzok. Azt mondta ha jó jegyeim lesznek, és vezetem az ellenőrzőm, bemutatom neki a jegyeimet, akkor nem lesz gond. Hát remélem hogy végre megoldódik és kicsit felszabadultabban élhetek.. Végülis lassan 18 leszek és akkor már tényleg nem engedem hogy beleszóljon hogy mit teszek.. még van beleszólása mivel kiskorú is vagyok, meg az ő kenyerüket eszem. De szerintem akkor is sok az, ha kifog minket lesni mikor itt vagyunk meg ilyenek. Tudom hogy nem akar rosszat, ő az ő gondolkozása után megy, én meg az enyém után, ennyi a probléma.. Remélem rendbe jön a dolog.. Köszi tényleg a válaszokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!