Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy sokat együttvagyunk?
Én és a párom elég sűrűn együttvagyunk. Szeretjük egymást, jólérezzük egymással magunkat, már lassan 1 éve. Minden oké közöttünk, ő az első párom akivel ennyire elvagyok. Viszont anyám, amióta összejöttem a páromnmal egyfolytában frusztrál. Hogy miért vagyunk együtt ilyen sokat, meg hogy minek, hisz nemvagyunk élettársak, nem kellene minden nap találkozni stb stb. Már kezd kicsit idegelni a dolog. Anya és apa jön azzal a szöveggel hogy legyek olyan mint régen, kislány koromban, aki egész nap itthon ül, és nem ,,pasizik". Sosem voltam bulizós lány, nemis nagyon járok el, nagyon ritkán, akkoris időben hazaérek, szal nem mondható el hogy kicsapongó életet éltem/élek. Most azzal jönnek hogy készüljek a sulira, és suli időbe ne találkozzunk. Ami megoldhatatlan, hisz osztálytársak vagyunk, és azt tervezzük hogy majd együtt tanulunk, és akkor se nekem, se páromnak nem lesz gondja a jegyeivel. Viszont ősök egyre rosszabb szemmel követik a kapcsolatomat. Mellesleg anya nem bírja párom, unszimpatikus neki, pedig nem egy szívességet kért már páromtól és párom segített is neki, ez nagyon idegesít, hogy kétszínűsködik anya. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
17/L
ne törődj a szüleiddel, ebbe nekik már nincs beleszólásuk
értelmes felnőttként ezt nekik is be kell látniuk
az a lényeg, hogy ti boldogok legyetek
de az a gáz, hogy nem hagyja abba a ,,szúrkálást" már amióta összejöttem a barátommal.. :S
bár... megszoksz, vagy megszöksz alapon kellene gondolkodnom.. :)
anyuék azt akarják hogy itt lakjak velük hogy legyen ki ápolja őket, meg ilyesmi (bár van rajtam kívül még 3 tesóm, igaz ők már felnőttek), de ha így folytatódik a kapcsolatunk, én szívesen összeköltöznék párommal. Bár az élet bármit hozhat. Mellesleg párom anyukája nagyon bír, énis nagyon kijövök vele. :)
Figyelj! Ne törődj a szüleiddel!
Ez nagyon önző dolog az anyukádtól! Ha szeretitek egymást, akkor még szép, hogy találkoztok! Vagy anyukád azt hiszi, hogy majd havonta 1x találkoztok, és kész??!!
Őszintén nem értem anyukádat... Azt meg főleg nem, hogyha a barátod segített is anyukádnak, akkor meg miért nem szimpatikus neki?
Különben ezt nem ők döntik el, hogy te 17 évesen kivel jársz! -.-"
Nekem egy megoldásom volt: elköltöztem. Azóta nem beszélünk, de nincs is szülők miatt párkapcsolati problémám.
Ha sokat cseszeget, akkor közöld vele, hogy: "Ha azt akarod, hogy minnél hamarébb elköltözzek, akkor jó úton haladsz."
Bár, ha suliba jársz, akkor igen kiszolgáltatott helyzetben vagy, mert még eltartani sem tudod magad... Próbáld kihúzni amíg 18 nem leszel és találsz munkát...
Addig meg kitartást!
Én számoltam anno a napokat visszafelé.
Háát, szerintem ha ezt tenném (amennyire szüleimet ismerem), nem azt gondolnák hogy milyen fontos ez a fiú, hanem hogy ,,milyen szemét az a fiú hogy otthagyott" stb stb, és hogy nem engedik meg hogy többé bármilyen kapcsolatot tartsak vele.. előző párom után anya bejelentette hogy nem engedi meg hogy szerelmes legyek..
Nos igen, énis azt várom hogy betöltsem a 18-at, csak az a gáz hogy nincs munkám és amíg a szülők keresik meg a kenyeremre valót, nemigazán tudok mit tenni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!