Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan veszekszik, ideges, mért teszi? :S én ebbe belebolondulok! . Pedig 1 éve együttvagyunk. Mit tegyek? ----->
17/F,16/L. 1 éve és egy hete vagyunk együtt. Én nagyon szeretem a barátomat. Tudom, hogy pláne eleinte nagyon nagyon imád(ott?)! Megőrül(t?) értem.. Telt múlt az idő, 2 hónap után lefeküdtünk egymással, minden tökéletes volt. De egy kis ideje nagyon furcsán viselkedik.. Nem mondom, hogy nem vagyok hisztis néha, de ő folyton ezzel jön h én elviselhetetlen vagyok. Egyre keevesebbeszer ér rám. Héközben állóan "jajj most koniamegyek" pénteken mostmeg este le kellett lépnie vmi haverjhoz mert bajban volt a srác.. Én elmentem a bnőmhöz, éjjel 1 fele hívott, h holvagyok és odajött hozzzám.. Tegnap csak este 6 után tudtunk talizni,mert hogy ő déltől este 6ig próbál a zenekarral. Továbbá jövöhét péntek csütörök fellépés este-->nem ér rá, engem sose hív el...Totál idegesvoltam tegnap alapba, lekéstema buszom, gyalaogoltam másfél órát, s pont akkor hívott... nyügösvoltam, kédeztem mikorjön, monta h még hív ha végez.. (ekkor már elmúlt 6...) Ez enegm úgy idegesít! Ez ahívlak ha végzek. Énmeg üljek és várjam..:S wáá.. Erre levágta a telefont, mikor szóvátettem, hogy mért ilyen... Aztán kb fél óra múlva idejött, teljesen normálisvolt, elmentünk hozzájuk, de nem voltunk kettesben, hanem odahívta a haverját...-.- Előbb feljött msnre (sose msnezünk szinte) és írtamneki.. dumltunk kcsiit, és akkor nem írt vissza vagy 10 percig.. Ez annyira tud idegesíteni!! amikor dumálok vele és 10-15 percenként benyög 1 szót énmeg azért ülök a gép előtt, mert csak vele beszélek!. Ez felidegesített.. Aztán felhívott, beszéltünk 2 szót,mondta h bocsi mindj visszahív és letette.. vártam.. eltelt 5perc...10perc...15perc..20perc...25perc. Felhívtam.. Kb a 6. hívást vettte fel.. Totál idegesvolt, mostanában midnig ilyen velem. Kéredezem mibaj "semmi". ha megjegyzem h akit szeretk én azzal nem íy viselkedek enynit benyög"jólvan cica." Kérdezem: méert vagy velem ha ennyire idegesítelek? "mert szeretlek"...
MÉRT? mért teszi ezt? annyira kiborít!!
meg mondom neki: "mindig te kapod fel a vizet, mindig te veszkszel" erreő: "jajj hát igen mindig én vgyok a hibás.."(persze ilyen gúnyosan). Sose lehet vele nyugodtn telefonálni,mert midnig hívják közben, mindig siet ideoda... De én úgy szeretem!
Ma beszélek vele mindenképpen, komoly hangnemben, semmi hiszi, sírás. Én szeretnék vele lenni, mert nagyon szertem, és midnenben számíthattam mindig rá! Szerintem ő is szeretne velemlenni, ő aztmondta, hogy ha őnem akarna, nem szórakonza, hanem szakítana. Mit tegyek? Mit mondjak neki? Mi a problémám? (nemtudom megfogalmazni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!