Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, már belebolondulok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, már belebolondulok ebbe az érzésbe?

Figyelt kérdés

Még régebben volt 1 harmonikus párkapcsolatom egyik exemmel, minden jó volt meg minden. De egyszer csak megcsalt, 1ik napról a másikra kidobott :( Azóta megtaláltam a testi lelki társam, nagyon szeretjük egymást. Megbeszéltük, hogy soha nem csalnánk meg egymást, meg a barátom mindig mondja, hogy nagyon szeret, én ezt el is hiszem, csak mindig bennem van az a kétely, hogy mégis megcsal vagy vmi, ebbe már beleőrülök. Vagy, hogy 1x túl sokat iszik és megkörnyékez 1 kis qrvát. Tudom, hogy önbizalom hiánnyal küszködök, de lassan felemészt ez az örökös félelem...

Bocsi, hogy ha esetleg hosszúra sikerült volna és ne bántó válaszokat írjatok, aki tud segítsen, köszi!

2009. máj. 16. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

Sajnos én is ezzel küzdők,örülten féltékeny vagyok!

2009. máj. 16. 22:26
 2/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, csak soha nem voltam az, de mióta csorba esett a büszkeségemen :S
2009. máj. 16. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

msn vagy privin szívesen meghaltak!

ha nem gond hogy én 24 vagyok!

2009. máj. 16. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:
nem gond egyáltalán mail címedre megírtam az msn címem
2009. máj. 16. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem könnyű egy ilyen élmény után megbízni bárkiben is, ez természetes. Arra figyelj, hogy ezzel minél kevésbé terheld a párod, inkább valamelyik barátnődnek panaszold ki magad, aki megért. Az idő és a párod szeretete némileg majd segít ezen. Hidd el neki, amit mond, hogy soha nem csalna meg. Könnyítsd meg ezt neki azzal, hogy amennyire csak tőled telik, ezt el is hiszed neki. Ha érzi, hogy bízol benne, megállítja még egy konkrét csábítás esetén is, ha egyenes ember.
2009. máj. 16. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
csak hát látom, hogy olyan pasik kezdenének ki velem akiknek csajuk van, persze h visszautasítom őket, de mi van ha ő is ilyet csinál?
2009. máj. 16. 23:18
 7/8 Voguelilias ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak és valószínűleg lepontoznak de sebaj. Az én volt barátom is ugyan ezt mondta. SOHA NEM CSALNÁLAK MEG! Te vagy az a nő aki kell soha nem kell más. És láss csodát egyszer jól berúgott ami kutyát sem érdekel és csókolózott az egyik kis rihe ronggyal. Persze nem azt akartam mondani, hogy a te barátod is ezt csinálja mert egyáltalán nem biztos. De én is hittem és ittam a szavait aztán jó nagy pofont kaptam.Az meg hogy ennyire félsz attól, hogy megcsal tönkre teheti a kapcsolatotokat. Próbáld meg vele élvezni az időt. És hidd el, hogy megéreznéd ha baj lenne! Ebben biztos vagyok!

Kitartást és fel a fejjel!

2009. máj. 17. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj önbizalmat szerezni. Az én meglátásom szerint az a féltékeny, aki nem hiszi el önmagáról, hogy ő is lehetne mással, csak éppen nem csalja meg a társát. Persze ettől még megcsalhat a párom, de legalább amíg velem van nem rágom magam rajta. Én megbízom benne teljesen, hisz magamból indulok ki, hogy soha nem csalnám meg. Hogy ő megcsal/t- e valaha...Lehet sose tudom meg, de legalább jól érzem magam a bőrömben. Az örökös féltékenység, az exedhez hasonlítgatás meg fogja mérgezni a kapcsolatod, és lehet hogy elrontod vele azt, ami egyébként tökéletesen működhetne. Bízz benne, máshogy nem fog menni.
2009. máj. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!