Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagyot csalódtam a páromban, de nem tudom mit tegyek, ti mit gondoltok erről?
Sajnos van egy betegségem, ami miatt a védelmet és a törődést sokkal jobban igénylem, természetesen minden nő, de én még annál is jobban. Kicsit pánikolós vagyok, és félős. A lényeg, hogy beszélgettem a párommal, de valahogy úgy jött ki a lépés, hogy nem igazán érzem már biztonságban magam mellette. Arra hivatkozva, hogy "gyenge", szerinte nem tudna megvédeni és hát olyat mondott ami nekem nagyon rosszul esett a példálózáskor.
Kicsit úgy tűnt, mintha azt mondta volna "Neked így is úgyis bajod esik, legalább én ússzam meg" persze nem mondta, de így éreztem át az egészet, jogosan. Az az igazság, hogy a betegség és félelem miatt nekem ez egy nagyon életbevágó és fontos téma, de ebben ő elég nagy kudarcot vallott..Még mindig szeretem és remélem, hogy később megváltozik ezzel kapcsolatban a véleménye de úgy érzem, hogy ennek semmiképp sem lesz jó vége, és akkor szakítanom kell vele, mert nem érzem biztosnak a kapcsolatom. Ha veletek történt volna ez, hogy reagálnátok le?
Amúgy ha beszéltél pszichológussal és már haladtok a jó úton, mármint a gyógyulás útján, akkor ajánlanám neked hogy járj önvédelmi tanfolyamra, olyan kűzdősportra amely kimondottan nőknek lett kitalálva és életellenes helyzetekben képessé tesz arra hogy meg tudd védelmezni magad egy két fogással vagy mozdulattal. És hidd el, ha sikeresen csinálsz egy ilyen tanfolyamot, és tudatában vagy annak hogy több esélyed van megvédelmezni magad mint a nők nagytöbbségének ebben az országban, akár férfi nélkül is.....akkor az önbizalmad is növekedni fog és ez is nagyon fontos a gyógyulásodhoz, lehet hogy egy életre elfelejtheted a stresszes és szorongó múltadat.
Szerintem próbáld ki.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!