Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nem az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem az, hogy csalódtam, csak szarul jött ki, és.

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. 19 éves a barátnőm, és most voltunk októberben egy évesek. Mivel elég szolid lány, még nem volt köztünk semmi, csókon kívül, és előttem sem volt még senkivel.A haverjaim folyamatosan baszogatnak vele, hogy miért nem hagyom el, ha szerintük "semmire sem jó". De szerintem egy gyönyörű lány,lehet hogy visszafogott, és szolid,de nekem megéri.Azt mondta idén karácsonyra egy nagy meglepetést kapok, nálam szeretne aludni, és a többi...na most ez mind szépen és jól összejött, csak amikor oda értünk volna, akkor közölte, hogy nem így gondolta, és zavarja az a tény, hogy a mellettünk lévő szobában az öcsém, az mellett a másik öcsém alszik, stb. Aztán mondtam neki hogy ez kész képtelenség, hogy ilyen miatt, aztán fogta magát, kiment, visszajött, lefeküdt és aludt. Mire én felkeltem addigra meg felöltözött, és közölre hogy vigyem haza. Na most nem tudom mit csináljak, szerintem semmi vészeset nem mondtam neki, amin ennyire ki kellett akadni...de, mit tegyek?
2010. dec. 25. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Mond el neki,ezt hogy semmi olyat nem mondtál,Te nem erőltettél semmit se..

Az meg hogy az öcséid a másik szobában vannak,hülye kifogás.

18L

2010. dec. 25. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

Öcsém én még milliomos csajra sem vártam 1 hónapnál tovább!!! 1 év az életedből.....

Lehet hogy volt már valakivel, akivel rácseszett és ezért nem feküdt le veled is.

1 év...csak fogom a fejem...az ilyen csajokat kikell dobni a francba...

1 hónap az oké, meg talán a 2 hónap, de 1 év...

hagyd az ilyet a francba, ha zavarja, kérdezd meg miért nem mehettetek hozzá, és linkeld be neki levélbe ezt a kérdést, hadd lássa, hogy igazi férfiak nem szenvednének vele ennyit!!!

Mert hogy neked is van valami bajod, azis biztos....

Az öcséidről nem te tehetsz, hogy a szüleid szaporulatot hoztak létre,mint ahány szoba van... mert ha van 1 férfi 1 nő

és 1 gyerek, az veszteség

a 2 gyerek az pótlás (mind 2 pótlódik)

a 3 gyerek már szaporulat

Isten óvjon az ilyen buta cölibátust fogadott csitri libáktól

25F

2010. dec. 25. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Ami a szobát illeti tényleg az xd A nővérem a mellettem lévő szobában csinálta és nem voltak valami halkak, de természetes dolog, én inkább aludtam mert nem vagyok rá kíváncsi....Szerintem tényleg nem voltál sem sértő és nem is erőltettél semmit. Én azt mondom, hogy ennyi idő után egyértelműen természetes lenne a dologra térni. Nem ismerem a lányt szóval nem tudnám megmondani, hogy tényleg megéri-e, de a legegyszerűbb megkérdezni tőle a miért-et és megbeszélni vele azt, hogy mit akar egyáltalán...Félre értettétek egymst semmi több...
2010. dec. 25. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Jah és 17/F voltam.
2010. dec. 25. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mondtál neki semmi olyat, ettől még érezhette magát kellemetlenül. Én sem szexelnék úgy, hogy a szomszéd szobában van valaki.
2010. dec. 25. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
én is 19 vagyok, és elég szolid és én se csinálnám így. inkább egy kis tiszta motelben.
2010. dec. 25. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a lány vagy egy szexbomba szépségkirálynő, vagy egy kőgazdag család csemetéje.
2010. dec. 25. 17:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem szegény családból származik...de amúgy egy gyönyörű lány, csak kár hogy ennyire szolid, és zárkózott.
2010. dec. 25. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyet.

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!

A csávó félt megdugni a faluba, aztán megdugta egy 30 éves a csajt, a csaj utána visszament a 18 as fiuhoz és már dughattak is.

(a csávó nem merte megdugni hátha baja lesz):D:D:D

:D:D

Majd te is igy fogsz járni:D

25F

2010. dec. 26. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!