Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam, és most már nem hiszek a boldogan éltek, amíg-ban. Segítenétek kicsit visszatolni a hitem, hogy új kapcsolatot kezdhessek?
Párommal szüzen jöttünk össze, vele történt meg az első. Utána 4 évig voltunk együtt. Eleinte mondta, hogy el sem tudna képzelni más nőt maga mellett. Ekkor voltunk 17 évesek. Most 22k vagyunk, és szakítottunk, mert a páromat vonzza a kihívás, az, hogy legyen viszonyítási alapja. Szerinte minden férfi azt érzi, ha ránéz egy csajra, hogy úgy megd.ugná. Mondjuk a párkapcsolatról alkotott elképzelésünk is, és még sok más minden sem egyezett kettőnkben.
Most van egy srác, akivel kölcsönösen kedveljük egymást, ám még neki sem volt barátnője. Most azon rágódom, hogy ha összejövök vele is, majd eltelik az idő, akkor ő is úgy megváltozik, mint volt párom. Most még ő sem tűnik nagy csajozós típusnak, ahogy párom sem annak idején. Viszont ez a srác természetben is teljesen más, mint exem. Vele sok mindenben egyet értünk, hogy ő hogy képzeli el a párkapcsolatot, nem tudom, ilyenekre nem merek nála rákérdezni.
Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!