Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar nők szeretik a zsidó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők szeretik a zsidó férfiakat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 23:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? :D
2012. máj. 24. 11:15
 52/61 anonim ***** válasza:

Azért te sem vagy jobb. Azt hiszem, pont az vagy, akit nem szeretnek. Ezt már a korábbi hozzászólásaidból is éreztem. Kár, hogy ezt kivetítik az egész zsidóságra.

47-es

2012. máj. 24. 11:35
 53/61 A kérdező kommentje:
Én származásilag nagyobb részt keresztény vagyok, úgyhogy inkább a keresztényeket minősítem.
2012. máj. 24. 13:18
 54/61 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy kavarod az üledéket. Idejössz provokálni a zsidók ellen, és az alja rögtön jön is mocskos-zsidózni. Időnként oda is böksz egyet, hogy szítsd a tüzet. Nem tudom, hogy mi a célod ezzel.

Most meg terelsz a vallással. Egy keresztény ember lehet magyar, svéd, eszkimó, zsidó és bantu néger is. Nekem meg például nincs vallásom. Akkor sem lenne, ha a szüleim megkereszteltettek volna, mert a vallásnak nincs köze a származáshoz. Ez a kérdés szempontjából lényegtelen.

2012. máj. 24. 13:59
 55/61 A kérdező kommentje:
Tévedsz, én védem a zsidókat.
2012. máj. 24. 14:28
 56/61 anonim ***** válasza:
Mondod te.
2012. máj. 24. 14:36
 57/61 A kérdező kommentje:
Részemről befejeztem.
2012. máj. 24. 15:36
 58/61 anonim ***** válasza:
Ha még érdekel valakit, én személy szerint szeretem őket. Nagyon bejön az egész zsidó kultúra, a zene, de sztem is sajnos a zsidók nagy része inkább egymás társaságát keresi. Amúgy miért érdekel, kedves kérdező? (18/L)
2013. ápr. 27. 20:57
 59/61 A kérdező kommentje:
Mert részben én is zsidó vagyok, és szeretnék reménykedni.
2013. ápr. 27. 21:10
 60/61 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nincs bajom a zsidókkal, csak azzal van bajom, hogy betelepítik Magyarországra a sok zsidót. . . Ezzel nem is lenne baj, ha nem vásárolnák fel Magyarország egyes részeit pl termőföldeket meg még ki tudja mik vannak a kezeikben.

Mondjuk már egész Magyarország ki van használva, árusítva , külföldről hozatjuk be a szennyet amikor mi is tudnánk önellátóak lenni. Gazdag ország lennék, de hát mit tegyen az ember, ha egy kapzsi, hazug , tolvaj banda van hatalmon?(kormány pártokra gondolok itt...) Ők aztán minden csak nem hazafiasak, és nem is a népért vannak.

Nekik aztán tök mindegy, hogy mi lesz Magyarország sorsával. Nem vagyok rasszista, de a tényeket illik tudni minden magyar embernek. A tény pedig az, hogy élősködnek rajtunk és gyarmati ország lettünk.

Azzal minden ok lenne, ha hazamennétek. Azon kívül nem szoktam mocskolódni , hogy jaj így zsidó úgy zsidó. Az nem az én területem. Csak abból van elegem, hogy minden külföldi kihasznál minket, és a magyarok pedig egymást szidják vagy szégyellik azt, hogy magyarok.Mi mindentől függünk , nem vagyunk szabadok, csak egy kihasznált rabszolga nép vagyunk,sajnos. Akik tűrnek, mint mindig, mint a birkák! azok is vagyunk! Mi minden népet eltűrünk, a cigányokat is mi fogadtuk be, de Magyarország rasszista ha azt meri mondani,hogy igen is cigány bűnözés van, de ha más külföldi ország mondja ezt, vagy egyenesen kiűzik a cigányokat az országából(Pl.: Franciaország) akkor azok kicsit sem rasszisták. Csak mi vagyunk rosszak ,mindenért! Gazdag ország lennénk, de nem vagyunk azok, mert nem ismerjük az erőnket,még! Addig amíg függünk mindig mindenkitől, pártoktól, külföldiektől, EU-tól addig soha nem is leszünk szabadok. Így aztán nekem senki se mondja azt, hogy az normális,hogy ennyi zsidót telepítenek be az országba. Mint ahogy az sem normális,hogy a cigányoknak ennyi meg annyi segély jár, addig a magyar ember meg gürcöl az éhbérért, a magyar ember meg le van szépen sz.rv@! De nem akarok veszekedni. mert ugye ha a tényekkel tisztában van az ember, akkor egyből antiszemita és rasszista.:D Én legyek a rossz, amiért aggódom a magyar sorsom és országom miatt. Én szeretem az országomat, és igen is zavar, HA kihasználnak és élősködnek rajtunk! Legalább nyitott szemmel járok, és nem dugom homokba a fejem ha tényeket olvasok,és hallok! Persze senki sem tudja mit kellene ez ellen tenni, tehát tűrünk mi, mint a birka.:) Háborúzni meg nincs kedvem,mert háborúzni meg nincs értelme!Soha nem is volt,és nem is lesz értelme!

Mondjuk ez politikai válasz lett=D De nem baj.Más is írt ezzel kapcsolatban.

Összegezve: én inkább magyar férfival jövök össze. :)

2013. máj. 14. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!