Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A magyar nők szeretik a zsidó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők szeretik a zsidó férfiakat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 23:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
31%
Utálom őket, takarodjanak az országból! 25/L
2011. dec. 13. 09:22
 42/61 anonim ***** válasza:
35%
Helyes ..csatlakozok az elottem nyilatkozatahoz..oda menjenek ahonnan jottek senki nem hivta oket es ne akarjak az egesz vilagot iranyitani...koszos retkes fattyu egy tarsasag.. nem mosakszanak retkes nyaku ingben bologtnak a buszmegalloban amig olvasnak...es ahigeniarol aztan jaj csak azt ne... es meg csak nyaljuk a popsijukat ..irtani kellene oket ahogy a nemet vezeto a kis bajusszal tette! Igen sajnos elcseszte sok iranyba indult a haboruval es elverzett mielott ezt az egesz fajt kiirtotta volna...akkor most nyugalom lenne ...ja lehet hogy mindenki nemetul beszelne de nyugi lenne .... A mukltokor voltam egy zsidonal embernel sajnos ezt kell mondanom mert olyan buzben volt a fajzat hogy onnan a legyek ki jonnek nem be mennek mert olyan irdatlan buzben laknak..es ezek beszelnek kulturarol... kerdeztem is udavriasan hogy nehgogy mesertsem az onerzetuket hogy jaj hat mikor szelloztetteek itt utoljara es oszinten beszolt a csalad okos tojasa hogy NEM SZOKTAK SZELLOZTETNI MERT A HIDEG BEJON>>>!! na ez volta kultura ami spriccelt belolle..es a kosz es a mocsok hat hanyingerm is volt.. egy munka miatt volatm ott de egy szerszam hianya hazugasgom miatt el lett amelo napolva es erdekes modon a masik alkalommal mast kuldtek aki ahogy be ment be is szolt hogy o nem dolgozik istaloban ide o nem megy munkat csinalni.. a faszi megvolt sertodve remellem hogy majd mas ceget hivan a melora mert oda emebr de meg talan egy masik testveruk sem menne be akar fingani sem ..Szoval ilyenek az a keves kivetel meg elenyeszo de azok is takrgatjak es megmagyarazzak az ilyen fergeknek az igazat..mert ok sem tisztelik a masik embereket tehat akkor azt kapjak ait erdemelnek...Azt hiszem el lottem egy kicsit a dolgon szoval ha egy zsido lany kerul a kozelembe meg arra sem becsulom hogy a farkamat bele eresszem nehogy abbol szaporodjon.. bocs ha messzire mentem egyszeruen nem kultivalom oket ..mondjuk nem szimpatizalok veluk..azt hiszem igy szalon kepes...na ha ez lekerul innen akkor ezt az oldalt is a bibsik iranyitjak.. ha marad akkor derek magyar emberek vannak akik elfogadjak a valos tenyeket.
2011. dec. 13. 12:57
 43/61 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, de én zsidó lányként valahogy vonzom az elöttem szólóhoz hasonló identitászavaros, túlzott nemzeti öntudattal és kevés intelligenciával megáldott egyedeket. Neked meg utolsó csak annyit mondanék, hogy akikre te igazából haragszol, azok megoldják/megoldották eddig is, aki indig az egészet megszívja az a többi, akit te is kivételnek tekintenél. A becsületes tiszta dolgos emberek. Ehhez még hozzátenném azt is, hogy agyarból, németből mindenből van igénytelen meg pénzéhes..
2012. máj. 7. 23:20
 44/61 jin ***** válasza:
33%

Van 1zsido ismerősöm 1 de ez igy is marad, ő normális teljesen!de azt csak utólag tudtam meg, emiatt nem fogom elítélni mert zsido !

arbecht macht frei -ez milyen igaz!

Én is dolgozom a suli mellet és tok jó :)

2012. máj. 7. 23:21
 45/61 anonim ***** válasza:
21%
Persze, a pénzüket mindenképp.
2012. máj. 7. 23:38
 46/61 anonim ***** válasza:
54%

Aki rasszista az semmiképp, de akinek nincsenek ilyen problémái, nem hiszem, hogy különbséget tesz.

"Mért nem tud mindenki a saját fajánál,a saját országában maradni?Nem lenne sokkal egyszerűbb?"

Szerinted a magyarok között hány tiszta vérű van? Miért van az, hogy a skandinávoknál jellemző a kinézet, a szlávoknál, délieknél szintén, de nálunk nincs kifejezett prototípus? A vándorló életmódunknak, majd a sok keveredésnek köszönhetően nem igazán fogsz 'aranyvérű' magyarral találkozni..és nem, te sem vagy az, akármennyire is szeretnéd.:)

2012. máj. 24. 08:48
 47/61 anonim ***** válasza:
Ez mitől szempont. Én általában észre sem veszem, ha valaki zsidó, de nem is figyelem.
2012. máj. 24. 09:16
 48/61 anonim ***** válasza:
53%

"Mért nem tud mindenki a saját fajánál"

No aki ezt írta annak szeretnék biológiából egy "jelest" adni. Tájékoztatásul közölném, hogy mindig az EMBER a faj, a magyar, a német, az angol, a cigány, a zsidó csak egy NÉP.

2012. máj. 24. 09:35
 49/61 A kérdező kommentje:

"Mért nem tud mindenki a saját fajánál"

Miért, ki akarod tiltani az országból a kutyákat?

2012. máj. 24. 10:51
 50/61 anonim ***** válasza:

De nem is szexel velük.

Bocs, de ne adj fel ilyen magas labdákat.

47-es voltam.

2012. máj. 24. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!