Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők szeretik a zsidó férfiakat?
Miért neked mi a tapasztalatod e téren?
Szerintem ugyanúgy mint a magyar férfiakat nem jobban nem is kevésbé.Ezt nem lehet így álltalánossságban megmondani.Mi a különbség a zsidó és a magyar férfiak között?Szerintem semmi.
Én még nem próbáltam de valószínüleg fel sem ismernék egy zsidót,külsőre ugyanolyanok mint a többi ember.
22N
Félig magyar félig zsidó nő vagyok... Ilyesmin sose problémáznék...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, úgy néz ki anyum szerette őket... (legalábbis apumat) :)
"Mért nem tud mindenki a saját fajánál,a saját országában maradni?Nem lenne sokkal egyszerűbb?"
Kezdjük azzal, hogy faj az az ember, a zsidó, a magyar csak egy nép és nem faj!(Nem, nem vagyok zsidó) Persze a te rasszista gondolkodásodnak ezt nehéz lesz megmagyarázni...
Ha nem a zsidók irányítanának mindent,nem akarnák felvásárolni Magyarországot,talán nem is zavarna..
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M&feature=related még ezek után is véditek őket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!