Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők szeretik a zsidó férfiakat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 23:00
31/61 A kérdező kommentje:
Akkor jó éjt
2011. aug. 26. 23:10
33/61 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva: én, személy szerint igen, de a többi nő nevében ugyebár nem tudok nyilatkozni :)
34/61 whatshername válasza:
Én szeretem őket :)
Exem is az volt,és messze a legjobb,legrendesebb pasi volt akit eddig ismertem(teljesen más ok miatt szakítotunk).És semmi problémájuk nem volt azzal,hogy én nem vagyok zsidó,egyátalán szóba sem került soha.
35/61 A kérdező kommentje:
Akkor van esèlyem!
2011. nov. 3. 23:39
36/61 anonim válasza:
Nekem 1 zsidó ismerősöm van, de én állítom hogy ez a "pénzéhes" és "kapzsi" sztereotípia igaz... elég volt 5 percet beszélnem vele. Le is írom. Ts-en beszélgettünk haverokkal, valahogy feljött hogy tesóm mennyit keres. Megmondtam hogy 130 ezret 6-ből 5 azt mondta húú az elég az pont jó még lehet sok is 1 emberre. De a zsidó lány azt mondta az nagyon kevés mert neki a minimum amiért dolgozna olyan 250-300 ezer... és a beszéd stílusa is nagyon flegma...
37/61 anonim válasza:
A zsidókat kötelező szeretni és csak jót szabad róluk mondani!
38/61 anonim válasza:
Van amelyiket igen, van amelyiket nem. Személyfüggő. Ugyanez igaz a keresztényekre, buddhistákra, muzulmánokra stb. is.
(Csak zárójelben, mert valaki zsidó vallású, még lehet magyar. Kérdező nincs tisztában a fogalmakkal.)
39/61 anonim válasza:
Erdekes nagyon erdekes hogy ezt a sok zsidozast nem lokik ki innen...biztosan aki web mester az is utalja a zsidokat... na az is erdekes hogy a foldrajz szerint ugye a Jeruzsalem es izrael nem europaban van aztan megis minden evben az Eurovizios song festivalon benne van az Izrael.. erdeeks es hihetelen hogy a hatrok milyen korlatlanok senkinek nem tunt fel hogy elcsorbultak a Izraeli hatarok..
40/61 anonim válasza:
Igen szeretjük őket! Főleg amikor virágokat dobálnak a Palesztinoknak. Jó az igaz, hogy bombára van kötve a virág, de ne veszünk el a részletekben. Azért is szeretjük, mert kötelező, már törvény is van róla, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!